Erősen ajánlott meghallgatni a kitoloncolt ujgur vezető történetét, hogy egyre tisztábban láthassuk mennyire félnek a függöny mögötti hatalmak valami ősi szövetség újraéledésétől.

 

Drágáim! Sólák Kristóf barátunk jóvoltából a hétvégén (08.10-08.11) leszabadulunk a Pilisbe, mégpedig egy igen különleges helyre.

 

Kedves barátaim!
Nagyon kérem, hogy csak akkor kattintsatok a mellékelt linkre, ha nem vagytok már pejhes kamaszok, mert kemény lesz ami látható!

 

Kedves jelen-lévők!
Kesneme barátunk valóságsóján keresztül egy kis betekintést nyerhettek az Álmodtam utolsó snittjeinek felvételeibe, valamint egy másik FankaDeli videó forgatásába. 

 

Pár hónapja jelent meg a Sirius című feltáró dokumentumfilm, ami többek között Steven Greer és a Sirius Feltáró Projekt munkásságát öleli fel a földönkívüliek jelenlétét és technológiáit illetően (a premier napján erről írtunk itt).

 

Tegnap délelőtt egyszer csak csörög a telefon... egy rég nem látott barátom üdvözölt és nem sokkal a köszönés után lerohant felszólításával, melyet kérdésnek álcázott.

 

Egyik unokatesómmal elkezdtünk csinálni egy, az elképzeléseink szerint, hetente frissülő képregény sorozatot. Más és más, éppen aktuális témákra reflektálunk a híráradatból merítve...

 

Kedves jelen-lévők! A szokott módon néhány pontban szeretném összefoglalni azokat a dolgokat, melyek mostanában történnek, hogy az amúgy sokszor döcögős információáramlást megpróbáljuk olajozottabbá tenni.

 

E videó képsorait nézve felmerül a kérdés, hogy a szentimentálisnak gondolható klasszikus gyermekkor mint olyan - vajon időpocsékolás-e vagy valóban szükséges az emberré váláshoz!?

 

A Letöltések menüpontból tagjaink már beszerezhetik Zs'odds debütáló munkáját!

 

Kerékpárosok figyelem! 
Hagyományteremtő jelleggel megrendezzük első biciklis túránkat július 26-28 között.

 

A sárgabarack gyümölcsének legnagyobb része víz, mintegy 85%, szénhidrát-tartalma 8,5 % körüli, kevés 1%-nyi fehérje, nagyjából ugyanennyi rosttartalma van, zsírtartalma elenyésző.

 

Ajánlom mindenkinek ezt a filmet!
Hétköznapi dolgok, hétköznapi formában, hétköznapi emberekről, nem hétköznapi mélységeket érintve.

 

Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy kis királyság 6000 méter magasan a Himalája legeldugottabb zegzugaiban, ahol az embereknek a nyugati társadalmak értékrendje szerint semmijük sem volt és a pénz helyett, a boldogság volt a legfontosabb.

 

A Vatikán rendelete szerint aki a pápát Twitteren követi, az könnyített tisztítótüzet kap a túlvilágon. Kék madár, materialista kiadás?

 

Kedves jelen-lévők! Apró stábunk ötlete nyomán kidolgoztunk egy új lehetőséget, melynek segítségével sokan az egybegyűltek közül ezentúl tudnak cikket elhelyezni a magyarfoldre.hu oldalon!

 

Kedves barátaim! Mostanában úgy nézem, hogy a minőségi penge kovácsolásáról szól a történet közösségünkben. De minőségi pengét kovácsolni, majd később csiszolni, igen nehéz és egyben kockázatos munka is.

 

Lassan egy hónapja tartottuk meg a Családi Napfordulót a Fenyves Tanyán, ami egy csodás kis élmény volt mindannyiunk számára.

 

Kedves jelen-lévők!

Évek után dőlnek ki olyan csontvázak a szekrényből melyek szerint egyesek fizetési problémák miatt nem jönnek a táborba és nem mernek szólni.

 

Kedves barátaim!

Tegnapi soraim "eredménye" még csak nem is hasonlít ahhoz, mint amire számítottam, de azt hiszem ez már "elvárható" az élettől.

 

Kedves barátaim!
A legtöbb olvasó nem tudja, de készül valami a háttérben melyhez "innen" sokunknak köze van. Sőt a maga módján mindenkinek.