Az oldalt látogatók már valószínűleg találkoztak a Justice névvel. A csepeli sráccal beszélgettünk többek között a reppről, jövőről és a Tennem kell című debütáló albumról, mely a letöltések menüpont alól tölthető!

 

A legegyszerűbb sokszor a legnehezebb! Ha a mennyországba mész, valamikor el is kell jönnöd onnan, hiszen ami jön, az megy.

 

Akinek a Baraka és a Samsara című filmek elnyerték tetszését, annak mindenképpen ajánljuk az Áldott bolygót is figyelmébe!

 

Az oldal ötletgazdája betöltötte 30. életévét! Friss írását erről a fankadeli.hu oldalon megtaláljátok!
Kovács Dönci barátunk Ferinek készített ajándéka pedig mindenkinek ajándék!

 

A nyugati elmével talán Eckhart Tolle bánik a legjobban.
Tedd szokásoddá, hogy megkérdezed magadtól: „mi zajlik bennem ebben a pillanatban?"

 

Szabó György előadása az ősi magyar népi gyógyászatról. A "füvesember" szinte mindent tud a gyógynövényekről!
"Zeng a mező, zúg a erdő"

 

Egyszer volt, hol nem volt, az időtlenségen túl, volt egy kicsi lélek, aki ezt mondta Istennek:
- Tudom ám, hogy ki vagyok én!”
- Ez csodálatos! Ki vagy? – kérdezte Isten.
- Én vagyok a Fény! – kiáltotta a Kicsi Lélek

 

Horváth Szilárd cinematográfus, beköltözött néhány napra Jeszenszky István házába.
Az élet egy más minőségével ismerkedett meg, és szerencsére filmet is készített a látottakról.

 

A teljes elfogadás a kulcs. Az a tolvajkulcs: minden ajtót kinyit. Nincs olyan ajtó, amit az elfogadás ne nyitna ki.

 

A Transzcendentális Meditációt Maharishi Mahesh Yogi indiai származású fizikus, védikus tudós vezette be nyugaton 1957-ben. Maharishi nagy hatással van az orvostudományra, noha ő maga nem orvos.

 

A legutóbb közétett ausztrál vizsgálat megállapította, hogy az ülő életmód akár 26%-al is növelheti a metabolikus szindróma (magas vérnyomás, elhízás, magas koleszterinszint, inzulinrezisztencia) kialakulásának az esélyét.

 

Az új oldalra való tekintettel minden regisztráltnak két hét aktivitást adunk ajándékba. Akinek aktív a profilja, természetesen a meglévő mellé kapja a 14 napot.
Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy a fórumba írjátok meg az esetleges hibáit az oldalnak, illetve ha van ötletetek azt is szívesen fogadjuk!

 

Jótékonysági koncertet szervez az Erdeifaluért Kiemelten Közhasznú Alapítvány. Az eseményen többek között részt vesz az Ismerős Arcok zenekar és FankaDeli is.

 

Rozsály – Hiába élnek a hajdú-biharinál is elmaradottabb régióban, kitörtek a kilátástalanságból, és a válság helyett fejlődésben vannak. Megoldották a cigánykérdést, egyre függetlenebbé válnak, és nem hisznek a leminősítésekben. Kapára, kaszára, magyar!

 

Hóvihar – Vegyszerszagú eső – Brutális időjárási anomáliák… “Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…” 

 

Amikor aludni mész, egy dolognak a tudatodban kell maradnia, miközben elalszol: hogy minden álom, minden – feltétel nélkül – egy álom. Az, amit nyitott szemmel látsz, az is álom. Az, amit lehunyt szemmel látsz, az is álom.

 

Az Ismerős Arcok "Egy a hazánk" című lemezének 10. évfordulója alkalmából, március 22-én a Barba Negrában jubileumi koncertet ad. Az eseményen többek között elhangzik a FankaDelivel készített "Ennyi" című dal is.

 

Sokan kérdeztétek FankaDelitől, hogy melyik is az a "férfi tábor", amit említet néhány helyen. Válasz formájában  szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egyet, ami most tavasszal lesz esedékes.

 

Az az igazság/törvény, amelyre Buddha ráébredt és aztán tanított, a Tan. A Dharma rendszerint nemcsak a Buddha mondásaira utal, hanem az ezekre alapozó későbbi iskolák tanításaira is. A Dharma a buddhizmus Három Drágaságának egyike, amelyekben a buddhista gyakorló menedéket vehet

 

Vannak dolgok, amik teljesen egyértelműek számunkra, annyira, hogy semmi magyarázatra sem szorulnak, maguktól értetődőek. Aztán vannak, amik már bonyolultabbak, megértésükhöz egy kicsit fokozottabb odafigyelés, szándékos gondolkodás szükséges.

 

Összefoglaló a Magyar Földre mozgalom "Osho-kártyahúzó tagozatának" első gyűléséről.