A Fenyves tanya, a Családellátók és a Magyar Földre mozgalom közös rendezvényt szervez. Aki a legjobb plakáttervet tudja elkészíteni, azt ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

 

A "Mesterséges értelem" és a "200 éves ember" című filmekben nagy szerepet kapott a megosztottság bemutatása. Ezek után lássuk hol tartunk a valóságban.  

 

Legtöbben az idő világában, vagyis a múlt emlékei és a jövő elénk vetített várakozásai között éljük le egész életünket. Csak ritkán - a gyönyör, a harag hirtelen fellángolásaiban, szerelmesünk megpillantásakor, vagy egy váratlan esemény ámulatában - érinthetjük a jelen időtlen dimenzióját.

 

Egyre jobban éledezik a letöltés menüpont. Justice és Szuli kislemeze után, most egy teljesen új Kreck dalt is magukévá tehetnek az aktív regisztráltak. 

 

A magyarfoldre.hu oldalon már láttatok sok érdekes videot Dancsó Pétertől. Ennek fényében nézzétek, hallgassátok FankaDeli üzenetét.

 

Elindult Fülöp Ákos "Filip" studioja. Aki érzi, vegye igénybe szolgáltatásait. A helyszín Kecskemét.

 

A Baraka egy olyan film, ami bőven megfelel egy vezetett meditációnak. Szavak nincsenek, csak tudatosságot igényel! 

 

Most egy kicsit közelebbről ismerhetitek meg ezt a pilisi srácot, aki bizony még a "nagyoknak" is feladja a leckét.

 

Mint azt tudjuk az olcsó dolgokon nem lehet élősködni, viszont sokkal nagyobb hatékonysággal bírnak, mint sok más gyógyszernek nevezett méreg.

 

Megvilágosodás. Felemelkedés. Dimenzióugrás. Mindezek mögött egy fogalom lapul: nézőpontváltás. Azaz, hogy hogyan is változtatná meg az ember az életét, ha mindenre ugyanúgy, ugyanabból a nézőpontból tekint?

 

Amint megértetted az alapelvet, hogy a benned zajló ese­mények megfigyelőjeként légy jelen, és ezt a megta­pasztalás révén „érted meg" , birtokodba került az átala­kulást szolgáló leghatékonyabb eszköz.

 

Balogh Béla szavai már jócskán aktuálisak.

 

Már online is megtekinthetitek azt az Álomépítők részt, amiben mellékesen Fanka és Kowa is szerepel.

 

Elkészült az "Expedíció" albumról a második videoklip. 

 

2012. december 21. egy 26 000 éves csillagászati időszak végét és egy új korszak kezdetét is jelzi. Azon a napon ritka együttállás lesz megfigyelhető a Föld és a Nap között. A múltban ilyen együttállások esetén szerencsétlenségek és katasztrófák következtek be az emberiség alacsony tudatossága miatt.

 

Ez a videó a Csendes Óceán egy, csak madarak által lakott szigeten készült, 3.200 km-re bármelyik szárazföldtől... 

 

Hamarosan érkezik a "Magyar Földre Válogatás" album, ami letölthető lesz, természetesen a magyarfoldre.hu oldalról.

 

Kedves barátaim!

A múltheti találkozó elmaradt, de egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki ott volt ahol lennie kellett és ilyen vagy olyan tapasztalattal gazdagodott.

 

Ha valaki nem tud szoptatni, de mégis szeretne a gyerekének anyatejet (is) adni, létezik a hivatalos út. De vannak nem hivatalosak is.

 

Hasznos információk, akár az öngyógyítás megindítására is.

 

 A "CreatriX" egy újonnan induló interjú sorozat, ismert és még nem közismert emberekről, akiket érdemes meghallgatni, mivel foglalkoznak és mivel építik világunkat!