Nem sikerült a (kar)hatalomnak újból megakadályozni újabb pár tucat önkéntes magyar ember gárdistává avatását, bárhogyan is próbálkoztak.

 

Kedves barátaim! Jóval több jelentkezés érkezett az akcióra mint amire számítottam. Ezekben a pillanatokban kapjátok meg a pontos leírást! 

 

Többször értekeztünk már az utóbbi időben megsokasodott napkitörések kapcsán, de talán "lerágott csontnak" mégsem tekinthető a téma.

 

A Kodály köröndön kezdtünk a fővárosi Jobbik rendezvényén, majd a Millát és a Deák téri, "nagy jobbikos" megemlékezést is megnéztük.

 

Fiatal véreim, határokon innen és túl, idegen föld elhagyatottságában, az otthoni kényszerűségek sivárságában, rabságban, elnyomatásban, ahol csak vagytok: hozzátok szólok.

 

A címben szereplő kis videó sorozatról készült egy elemző videó.

 

Kedves olvasók! Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mennyire sokat példálózom a Csillagok háborúja című filmmel.

 

Kedves olvasók! Martin Csaba barátom egy pályázatra készített filmet (IDE kattintva), melyben én is segédkeztem, és most arra kérlek, hogy szavazz a filmre, ha tetszik!

 

Kedves olvasó! Hogy mit fogsz gondolni az új dalomról, nem tudhatom. Talán a legszomorúbb számomnak hiszed majd, pedig valójában a legvidámabb. 

 

A "Milla" elnevezésű neoliberális szerveződés által rendezett versengésben így lett ő a köztársasági elnökjelölt.

 

Kedves barátaim! Itt a tavasz és szeretném ha belátható időn belül elkészülne az első "igazi" Magyar földre mozgalmas póló!

 

Sokan talán már tegnap észrevették a FankaDeli topicból, vagy éppen a facebook oldalamról, hogy megérkezett egy új dal!

 

Évek óta figyelem a hazai és a külföldi rap szcénát, ennek ellenére nem vagyok szakértője a témának, arról nem is beszélve, hogy nem is igazán értek a magyaron kívül más nyelvet annyira, hogy a zene üzenetét pusztán hallgatás útján megértsem. Van azonban olyan is amihez nem kell nyelveket beszélni, hogy megértsek.

 

Isten nem valamiféle uralkodó, aki a felhők tetején ül aranytrónuson, s onnan
ítélkezik emberi mértékkel.

 

Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk.

 

A NIKE Kobe System legújabb reklámja már az amatőrök számára is szemmel látható Illuminati jelképekkel és utalásokkal van tele!

 

Néhány összefüggés, melyeken érdemes elgondolkodni tán:

 

(A Mesterrel jártam - 7.)

 

Érdekes tükröt tart egyesek számára a "MILLA" s(z)avazása...!

 

Miután Magyarországon szorgalmas kezek plecsniket nyomkodva bőszen bélyegeznek nácinak fűt-fát, hulljon le a lepel egy újabb hasonszőrűről!

 

Bizonyára az itteni látogatók túlnyomó többsége tud már a most szombati nagyszabású, FankaDeli + Hungarica + Székely Vér konstellációban tartandó közös koncertről.