"Az egymás szeretetének törvényét, a mennybéli angyal titkát nem páncélos német lovagoktól, görög és talján papoktól tanultuk volt, hanem még Ur városából hoztuk azt magunkkal."

 

Sajnos bejött amit az oldalsó cikkben jeleztem, Gyurcsányék ügyesen trükköznek és nemzetközi kapcsolataikat kihasználva gyönyörűen kürtölik tele a világsajtót..

 

Ahogy engem néhányan nemzeti reppernek titulálnak, bármennyire is küzdök minden skatulya ellen, kezdve a reppertől a nemzetiig, úgy van ám nyíltan cionista repper is a világon!

 

Pont Magyarországon!? Pont. És ez nem véletlen. Az sem véletlen, hogy Jézus, ha egyáltalán így hívták, a zsidók közé született. Ott volt rá szükség.

 

A történet valahol ott kezdődik, hogy néhány napja megláttam egy ismerősöm kezében egy "szentkirályis" palackot, és ledöbbentem.

 

A kihagyhatatlan rapport harmadik napja zajlik, fő színhelye a Nyugati téren állított menóra.

 

Hatvankilenc évesen meghalt az észak-koreai diktátor Kim Jong Il, aki 1994 óta volt a sztálinista ország államfője. 

 

Ami fáj nekik: karácsonyi üdvözlőlap és távozó IMF

 

Amint azt egy ideje hirdetem, pénteken egy Karácsonyi koncert árnyéka alatt, a Magyar Földre "turné" utolsó állomása következik Makón! 

 

Szép is... ...jó is! címet viselő kalózrádióműsorunk elérkezett 4., karácsonyváró részéhez és ezzel lassacskán kezd kialakulni a csapásirány.

 

Egy eddig számomra szinte elképzelhetetlen történés keretein belül a Hungaricával közös koncertet adunk februárban a Petőfi Csarnokban!

 

Számomra magasak ezek a hitel, meg milliárdos egyéb kesze-kusza dolgok, vagy épp hogy alacsonyak, lévén, hogy a matéria alacsony rezgéstartományban vannak.

 

Történelmi csúcson az államadósságunk!

 

Sosem értettem, illetve senki sem szolgált pontos információval, sem az iskolában, sem a magánéletemben arra a kérdésre, hogy kik is pontosan azok a bizonyos fasiszták.

 

Írország adósságrendezést kér a paktumért cserébe!

 

Szerdán, 21-én Budapesten a Turániában lesz "dedikálás", beszélgetés meg miegymás velem, az új album kapcsán, 11:00 és 13:00 óra között!

 

Minden betegség amelyet a fizikai testünkön megtapasztalunk csupán levetülése, tünete a valódi betegségnek, mely a "szellemtesten" gyógyítható.

 

A napokban újra forrongó Egyiptomból az internetre felkerült videók igen jól mutatják milyen is, amikor a hatalom kicsúszni érzi az irányítást a kezéből.

 

2011 Karácsonyán úgy tűnik, hogy a szellemi szabadságharcunk egy lépést bár tesz előre, de utána gyorsan kettőt ugrik hátra. 

 

Az Ismerős Arcok e dalában is említett faültetés fontosságáról szól az alábbi videó, nem csupán a konkrét, de persze átvitt értelemben is:

 

Az utóbbi években azt tapasztalni, egyre nyíltabban tolják az arcunkba a hanukázást.