Az utóbbi években azt tapasztalni, egyre nyíltabban tolják az arcunkba a hanukázást.

 

"Akkor nem volt elégedetlen Tarlós, amikor sikerült a Jobbikot három-négy százalékkal lejjebb csavarnom"

 

A tegnapi "Szellemgyógyászat" című előadás párját találjátok alább, csak épp a Földgolyó másik oldaláról, egy kanadai ex-orvos asszony szájából.

 

Az óra ketyeg címet viselő cikk utóélete vélhetően egy cikksorozat lesz, hiszen a téma annyira tág, hogy nem mehetünk el ennyivel mellette. 

 

A facebookon állítólag személyre szabottan kapjuk a hirdetéseket. Hát nekem most ez jutott. És én egyre inkább diktatúrát szeretnék...

 

A szavazás névsora is megtalálható alább!

 

Kedves olvasó! Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy semmilyen pánikot nem akarok kelteni benned, sőt elsősorban megnyugtatni szeretnélek!

 

Döntsd el te, vajon hova mutat az alábbi kis puzzle darabkákból kirakható képzeletbeli nyíl!

 

Néhány évvel ezelőtt többen megdöbbentek, mikor afrikai ország elnyerte egy olyan magas rangú esemény rendezését, mint a labdarúgó VB.

 

Újabb dalhoz érkeztünk! A szerző ismét 2pac, megjelenés 1993.

 

Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása a penicillinével vetekszik..

 

Ahogy a tegnapi koncerten is elhangzott, jobb ha felkészülünk... Feltehetően egyeseknek már unalmasnak hatnak a napi "riogatások" és a túlcsorduló politikai tematizálás, de jelenleg valóban arra utalnak a jelek, hogy nagy változások várhatóak.

 

Jézus mondá: „Aki kardot ránt, kard által vész el”. Orbán pár évvel ezelőtt a gárdistákat fenyegette pofonokkal, most csattannak ezek - saját arcán!

 

Hosszú ideig ismeretlen volt a nyelvészek számára a hun nyelv, mert mindössze 3 ital nevét ismertük.

 

A szociológusok, filozófusok és misztikusok egyetlen dologban értenek egyet: Lesz még sokkal "lejjebb" is!

 

Szereposztás: Vona Gábor, Lázár János és Réthelyi Bence államtitkár.

 

Varga B. Tamás új dala még csak koncertfelvételen hallható, de így is átjön, aminek át "kell" jönni, feltéve, hogy a hallgató, kellőképpen "kinyitja magát".

 

Az Orbán-kormányt alkotó részek lehetséges kidőléséről egyre többet lehetett hallani az elmúlt hetekben. Íme, az első fecske!

 

Az egyik legjobb videó a tavaly nyári eseményről!

 

A már nevében is a 'kábító' jelzőt (dope=doping, magyarul pl. a sportban használatos dopping eredője) hírdető úriember a Himnuszt gyalázta, feltehetőleg előre kalkulált forgatókönyvvel.