Vajon meglepő, vagy éppen kézenfekvő, egy olyan film ami egyben, reklámozza és programozza az ember tudatát?

 

Az emberiség bármennyire is azt hirdeti, hogy felnőtt, még nagyon éretlen.   

 

Érdekes videóra találtam a világhálón.

 

Szeretem a meséket, szeretem a titkokról szóló történeteket.  

 

A fenti kérdés sokak számára nem kérdés, hanem egyenesen bizonyosság, még ha első pillantásra szokatlanul hangzik is.

 

Szigorúan egy t-vel és két darab l betűvel! Ezúttal az Ismerős arcok "arcával" beszélgetett Timi és Kitti. Kattintsatok a TV menüpontra!

 

Julian Assagne volt az ausztrál fiatalember, aki több év munka után több ezer kormányzati és egyéb dokumentumokat publikált az Interneten.

 

Hogyan is van ez? A fogyasztás, az ok, tehát ha a fogyasztok, az magában rejti az igazságot? Világunk, már nem titkoltan az üzletemberek világa.

 

Úgy vettem észre, a legkerülendőbb téma, a szerelem és a szex. Lehet, mert azt hisszük, ezeket ismerjük és már nincs mit beszélni róla.

 

Örök kérdés, hogy ki számít illetékesnek, vagy éppen hitelesnek, hiszen nagyon nehéz definiálni ezeket a fogalmakat.

 

Nem kérdezünk, nincs is felelet, csak pár mondat, mely olyan szerepben tetszeleg, mintha valaki mondani akarna valamit.

 

Sosem szerettem az iskolát. Ezzel, szerintem nem vagyok egyedül. Nem könnyítettem meg tanáraim napjait, igazán elvittem őket a határaikig.

 

Ha valami új információt reméltél, kedvedet kell, szegjem, mert semmi olyat nem hallhatsz (olvashatsz) tőlem, amit te magad már ne tudnál. 

 

Azt hiszem nincs olyan olvasónk, aki e évszám láttán ne gondolna vissza a régi időkre.

 

Van egy zenekar ma, Magyarországon, akiket sajnos még mindig nem ismernek elegen.

 

A regisztrációval és az SMS-el kapcsolatban nem szeretném, hogy egy újabb lerágott csontot teremtsünk, de egy utolsó utáni passzust még engedjetek meg!

 

A szándék, hatalmas erő. Szándékomban áll változtatni és átadni azt, amit igazából hallani szeretnél. Ezzel teremtem meg saját utamat és most itt a magyarfoldre.hu-n nyilvánul meg.

 

Az a bizonyos változás, amiről olyan sokat szoktam beszélni, mindig megérkezik. Aztán az ember eldöntheti, hogy szeretne e széllel szemben pisilni, vagy sem.

 

Hála Istennek (persze kérdés, hogy melyiknek...) viszonylag későn jutott el hozzám Kent Hovind hihetetlenül hosszú és mindent alulmúló előadása. Jó ébresztő kapszula.

 

Mostanában sokat gondolkodom arról, milyen szerepeknek is kell megfelelni nőként.. hogy az élet különböző területein mi mindent kell kihozni magunkból..

 

A néhány napig még üzemelő Salátamagazin fórumán találtam ezt a videót. Mondanám, hogy elképedtem rajta, de már semmin sem csodálkozom, ahogy mondani szokták.