A regisztrációval és az SMS-el kapcsolatban nem szeretném, hogy egy újabb lerágott csontot teremtsünk, de egy utolsó utáni passzust még engedjetek meg!

 

A szándék, hatalmas erő. Szándékomban áll változtatni és átadni azt, amit igazából hallani szeretnél. Ezzel teremtem meg saját utamat és most itt a magyarfoldre.hu-n nyilvánul meg.

 

Az a bizonyos változás, amiről olyan sokat szoktam beszélni, mindig megérkezik. Aztán az ember eldöntheti, hogy szeretne e széllel szemben pisilni, vagy sem.

 

Hála Istennek (persze kérdés, hogy melyiknek...) viszonylag későn jutott el hozzám Kent Hovind hihetetlenül hosszú és mindent alulmúló előadása. Jó ébresztő kapszula.

 

Mostanában sokat gondolkodom arról, milyen szerepeknek is kell megfelelni nőként.. hogy az élet különböző területein mi mindent kell kihozni magunkból..

 

A néhány napig még üzemelő Salátamagazin fórumán találtam ezt a videót. Mondanám, hogy elképedtem rajta, de már semmin sem csodálkozom, ahogy mondani szokták.

 

Kicsi korom óta meg vagyok őrülve a fegyverekért. Annak idején a barátaimmal délutánokon keresztül játszottunk a műanyag puskáinkal.

 

A zenészeknek van egy különleges lehetősége, mellyel bár egyoldalú de mégiscsak valamiféle kommunikációba folyhatnak azzal, akivel az utca emberének esélye sincs.

 

Valószínűleg minden olvasónk tudja, hogy nemrég hazánkban járt a Dalai láma. Rengeteg helyen számtalan stílusban és ezerféle tartalommal cikkeztek erről.

 

Ezúttal Dr. Papp Lajos professzorral beszélgetett Timea, Kitti pedig felvette és összevágta!

 

Ugye az oviban volt ez sokszor csengő mondóka, miszerint "aki mondja másra, az mondja magára". És van is benne valami, ne tagadjuk.

 

Az a néhány regisztrált tagunk már láthatja a Magyarföldre TV első adását Tévé menüpontunkban. A regisztációs díjat nem titkoltan az adásokra és a szerverre fordítjuk.

 

A "Díva nem megy a rehabra" cikkem kapcsán Marvins tett egy két észrevételt. A gondolatai pedig most én reagálok néhány mondatban. Lássuk a levelet:

 

Sok év után végre egy olyan megoldást találtam, amire azt mondom, hogy működőképes.

 

Ennyire egyszerű volna? Hiszen mindenki szeret vastag borítékot kapni, talán ebben valóban egyet lehet érteni.

 

Kicsit most kikerülünk a mókuskerékből. Kicsit leltározunk. Legalábbis én biztosan.

 

Mikor elkezdtem ide írni, magamban megfogadtam, hogy soha nem emelek át egyben hírt egy másik honlapról.

 

Szeretném pár gondolatban kifejteni azt, amire sem a használati utasítás, sem az eladók nem hívják fel a figyelmet, mikor az ember megvásárolja az iPhone-t.

 

Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Charlie Parker. Három kiválló zenész akik mind a kábítószer rabjai voltak és ebbe bele is haltak.

 

A foci olyan játék amelyet van aki szeret van aki nem. Vannak azonban olyan emberek is akik igazán komolyan veszik a szurkolást.

 

Talán a Kuruc Infón vagy valamely hasonló oldalon hallottam először azt a kifejezést, hogy "abszurdisztán", és azonnal meg is ragadt bennem. Hiszen tökéletesen illik arra, ami manapság körülöttem történik ebben az országban.