A zenészeknek van egy különleges lehetősége, mellyel bár egyoldalú de mégiscsak valamiféle kommunikációba folyhatnak azzal, akivel az utca emberének esélye sincs.

 

Valószínűleg minden olvasónk tudja, hogy nemrég hazánkban járt a Dalai láma. Rengeteg helyen számtalan stílusban és ezerféle tartalommal cikkeztek erről.

 

Ezúttal Dr. Papp Lajos professzorral beszélgetett Timea, Kitti pedig felvette és összevágta!

 

Ugye az oviban volt ez sokszor csengő mondóka, miszerint "aki mondja másra, az mondja magára". És van is benne valami, ne tagadjuk.

 

Az a néhány regisztrált tagunk már láthatja a Magyarföldre TV első adását Tévé menüpontunkban. A regisztációs díjat nem titkoltan az adásokra és a szerverre fordítjuk.

 

A "Díva nem megy a rehabra" cikkem kapcsán Marvins tett egy két észrevételt. A gondolatai pedig most én reagálok néhány mondatban. Lássuk a levelet:

 

Sok év után végre egy olyan megoldást találtam, amire azt mondom, hogy működőképes.

 

Ennyire egyszerű volna? Hiszen mindenki szeret vastag borítékot kapni, talán ebben valóban egyet lehet érteni.

 

Kicsit most kikerülünk a mókuskerékből. Kicsit leltározunk. Legalábbis én biztosan.

 

Mikor elkezdtem ide írni, magamban megfogadtam, hogy soha nem emelek át egyben hírt egy másik honlapról.

 

Szeretném pár gondolatban kifejteni azt, amire sem a használati utasítás, sem az eladók nem hívják fel a figyelmet, mikor az ember megvásárolja az iPhone-t.

 

Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Charlie Parker. Három kiválló zenész akik mind a kábítószer rabjai voltak és ebbe bele is haltak.

 

A foci olyan játék amelyet van aki szeret van aki nem. Vannak azonban olyan emberek is akik igazán komolyan veszik a szurkolást.

 

Talán a Kuruc Infón vagy valamely hasonló oldalon hallottam először azt a kifejezést, hogy "abszurdisztán", és azonnal meg is ragadt bennem. Hiszen tökéletesen illik arra, ami manapság körülöttem történik ebben az országban.

 

Az új világrend és egy repper, akinek meg kellett halnia... De mi köze van 2Pac nevezetű amerikai reppernek a magyar földhöz?

 

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Földre Tábor! Úgy is mondhatnánk, hogy törjük az utat. A tavalyi Saláta Táborból sokat tanultunk, reményeink szerint segítségünkre lesz az a sok tapasztalat amely a birtokunkba került.

 

A következő sorokat egy valóságos "töréspont" ihlette. Életem egyik töréspontja. Na persze sok ilyen volt már, és talán néhány lesz is még. Jóval nehezebb megfogalmazni, hogy én magam mit értek "az élet töréspontjai alatt", mint leírni néhány dolgot melyek most ismételten kikívánkoznak.

 

Egy általános iskolában tanítok, és az egyik órán a nyolcadikosok azt a feladatot kapták, hogy írják le, hol/kik is lesznek 30 évesen.
Ötből öt lány férjnél van. Ötből ötnek van két vagy három gyermeke.

 

Neuer, Schweinsteiger, Wiese, Özil, Butt, Aogo, Trochowski, Jansen, Kroos, Friedrich, Marin, Kießling, Tasci, Podolski, Badstuber, Miroslav Klose, Lahm, Müller, Mertesacker, Cacau, Boateng, Gomez, Khedira, - Joachim Löw

 

Van, hogy csak nevetnek, van, hogy csak legyintenek, van, hogy egyszerűen bolondnak néznek, ha arról beszélünk, hogy a magyar nyelvben minden benne van, a nyelvünk egy kulcs, ereje van. Igazi ereje. Aggódni nem aggódom, mert idővel, ezzel mindenkinek szembe kell néznie.

 

Némileg kapcsolódva DonProvenzano nemrégiben megírt soraihoz a táplálkozással kapcsolatban, most álljon itt egy kis kiegészítő egy szakember tollából...