Adatlap (MadariNorbert)
Felhasználónév:
MadariNorbert
Név:
Madari Norbert
Lakhely:
Budapest
Regisztrált:
2011-09-13 08:45:29
Isten hozott a Fényben!

Madari Norbert vagyok, fényképész. Budapest szívébe születtem és itt is nőttem fel. Egy betondzsungelben, ahol magamra találhattam.

2014 májusában kaptam meg e gyönyörű szakma bizonyítványát. Lételemem az alkotás, amivel a legjobban tudom kifejezni önmagamat. Számomra a fotográfia a jelen-létet jelenti, vagyis egyfajta meditáció.
Munkásságom célja a valóság bemutatása, megoldások keresése a különféle problémákra, világunk formálása és alázatos szolgálása. Sok műfaj áll közel hozzám, legyen az természetfotó, tárgy- és ételfotó, divatfotó, portréfényképezés, képzőművészeti fotográfia készítése, megrendezett fotó, esemény- és riportfényképek készítése.

A legnehezebb, de legizgalmasabb is egyben, az az analóg fényképezés. Nehéz, mert nagyon sok tényezőn múlik a végeredmény (film- és fotópapír, vegyszerek, hívási folyamatok, stb.), de pont ezért izgalmas is. Az elkészült kép pedig egy kézzelfogható alkotás.

Mint a digitális technikánál, úgy itt is fontos a fizikai formába öltése a felvételeknek. Ugyanis akkor készül el teljesen egy alkotás, ha az kézzelfoghatóvá válik. Ebben a digitalizált világban még inkább fontos, hogy megőrizzük a legfontosabb felvételeinket nyomat formájában is, hogy ne lehessen egy gombnyomással törölni.

Fontos a helyes fotópapír megválasztása is. Elengedhetetlen számomra, hogy a lehető legjobb minőségű hordozóanyagra kerüljön az alkotásom, így az előállítása bizony költségesebb. Üvegezett keretben vagy sötétben tárolva 80 év kifakulás elleni garancia biztosítja a műtárgyi minőségét a fotóknak.

2015 nyarán elkezdtem makramé ékszereket készíteni. Erről bővebben itt olvashatsz:
http://magyarfoldre.hu/cikkek/3601/az_alkotas_utjan_avagy_a_macramed-rol

Ha bármilyen kérésed-kérdésed van a témával kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésedre!

Elérhetőségeim:
Telefon: 06/20 402 6900
Email: madarinorbert@gmail.com
Facebook - Madari Norbert fotográfus: http://facebook.com/madarifoto
Facebook - privát: https://www.facebook.com/norbert.madari.52
Facebook - macraméd: https://www.facebook.com/macramed
Instagram - macraméd: https://www.instagram.com/macramed_
Feltöltött képek