Adatlap (Szabo_Gabor)
Felhasználónév:
Szabo_Gabor
Név:
Szabó Gábor
Lakhely:
Budapest
Regisztrált:
2011-09-02 22:43:56
Több mint 10 évig sakkoztam versenyszerűen. Azt gondolom, hogy ez a sport terelt jó útra, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg fiataloknak! Aztán az elmúlt két évben, ezt a póker váltotta föl, jelenleg is ezt űzöm foglalkozásként, sok-sok óra van mindkét játékban mögöttem. Nagyon sok helyre eljutottam, nagyon sok tapasztalást köszönhettem ennek a két sportnak. Bejárhattam Európa nagy részét a Man szigetektől Liechtensteinen keresztül egészen Grúziáig.

Alapvetően a szerencsejátékokat nem tartom ördögtől valónak, ha az ember végig tudatos marad közben, és csak szórakozásként játszik. Viszont hogy a tudatosság végig megmaradjon, érdemes róla beszélni, a matekról, az esélyekről stb. A pókerrel kapcsolatban is ezt gondolom, de ahhoz, hogy ide eljussak, hogy szakmaként gondolhassak rá, kb. 4 év tanulás és tapasztalás volt szükséges.

Továbbá bármilyen szerencsejátékkal(Kaparós sorsjegytől lottón át rulettig bármi) kapcsolatos dolgokkal keress meg nyugodtan!

2015. januárja óta vagyok vegetáriánus. Előtte napi 2-3 alkalommal ettem húst, majd eljött egy pont, amikor éreztem, hogy ez már sok, megutáltam a húst. Azóta is folyamatosan kutatom ezt a témát, és számomra eddig minden nyíl arra mutatott, hogy ez a "helyes út". Sokan a vegetáriánus étrendet a fű legeléssel, vagy a rántott sajt rántott gomba rizzsel azonosítják, de erre remélem a budapesti Interaktív beszélgetéssorozat alatt, melynek házigazdája voltam rá tudtam cáfolni! :)

Imádom a gasztronómiát, és a jó borokat. Budapesten már nagyon sok étteremben jártam, nagyon szívesen cserélek ötleteket erről.

Továbbá amiben még nagyon szeretek segíteni embereknek, az programok, főleg randik szervezése, ahol az ötlettáram kifogyhatatlan! :)

Magamat egy szervezőnek tartom, akinek még az is a feladata, hogy összekösse azokat az embereket akiknek szüksége van egymásra.Ha bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan a 94szabogabor kukac gmail pont com-ra!

Köszönöm, ha végigolvastad!
Feltöltött képek