Adatlap (Szesz)
Felhasználónév:
Szesz
Név:
Szeszák Ádám
Lakhely:
Budapest és Miskolc
Regisztrált:
2010-06-06 12:44:46
Üdv mindenkinek!

Szeszák Ádámnak hívnak. Miskolcon láttam meg e napvilágot, s az évek múltán itt végeztem művészeti szakközépben, grafikusként, jelenleg pedig az Magyar Képzőművészeti Egyetemen gyarapítom tudásomat ezen a téren. A képek készítése mellett, mint művészeti ág, ami foglalkoztat az a zene és a költészet... na meg ezek ötvözete.

Idestova két éve olyan képi rendszereket igyekszem láthatóvá tenni, amik már eleve ott élnek az adott felületen, mint lehetséges kiolvasási módok. A felület mintázatát felhasználva alkotom meg ezeket a képeket, melyek a szubjektív tevékenység által felszínre hozott objektívek egy megnyilvánulási formáját adják, számtalan lehetséges értelmezést kínálva a nézőnek.

Újabb munkám során pedig fő inspirációs forrásom a különböző tudatállapotokban tapasztalt, a vizualitás terén történő elváltozások vizsgálata. Megfigyelhetőek-e sajátos jellemzők a módosult tudatállapotok látásra gyakorolt hatásaiban, s ezek milyen összefüggésben állnak a vallásos élményekkel, valamint, hogyan mutatkoznak a különböző vallások és kultúrák művészetében?

Forduljatok hozzám bizalommal!

https://www.facebook.com/Ikszi
Feltöltött képek