Rovat: Hírek - 0

Elkezdődött az idei new york-i cionista-anticionista kötélhúzó verseny.

Lássuk a versenyzőket és csapataikat!


Az elmúlt napokból két fontosabb történés a New York-ban zajló eseménnyel kapcsolatban:

Ahmadinezsád iráni elnök beszédében szájára merészelte venni a holokauszt és "szeptember 11" kifejezéseket, mire a nagy toleranciabajnok "nyugati országok" és annak sleppjéből -köztük "Magyar"országról- való küldöttek tüntetőleg kivonultak a teremből. Nem hallhatták élőben, hogy az iráni elnök rámutat a különös hasonlóságra, hogy mindkét eseményt tilos vizsgálni vagy megkérdőjelezni, különben az ezt végző személy vagy szervezet nemzetközi (értsd: USA és Izrael, valamint ezeknek hűbéresei) szankciókban, elszigetelésben vagy lejáratásban részesül. Még véletlenül sem feltételezhetjük, hogy ugyanezen elszigetelő köröknek bármi köze lehetne a magyarság valós őstörténetét kutató tudósi csoportok ellehetetlenítéséhez, pedig a módszer hasonlatos...

A pénteki napon New York-ban Mahmúd Abbász palesztín elnök is csatlakozott a Washingtonnak és Tel Aviv-nak beinteni merő szűk körhöz, átadta népe ENSZ-tagfelvételi kérelmét, ezzel mintegy deklarálva az önálló palesztín államiság elismerésének igényét.
Az Egyesült Államok az elmúlt hetekben számtalan eszközzel próbálta eltántorítani ettől a palesztínokat, hogy védje Izraelt. Tel Avivban azt nyilatkozták, hogy palesztín állam az ő jóváhagyásuk nélkül nem jöhet létre, márpedig ők ennek "egyenlőre" nem látják teljesülni a feltételeit...

A tudósításokban ritkán szerepelt, hogy eközben a cionizmust nyíltan ellenző zsidó rabbik az ENSZ-székház mellett demonstráltak Izrael politikája ellen, illetve a szabad Palesztína mellett:

 

Ők valószínűsíthetően egyébként részben azonosak lehetnek azokkal a júdaista rabbikkal, akik pár éve már személyesen is kifejezték Ahmadinezsád elnöknek az Irán iránti tiszteletüket, csak ezeket a dolgokat gondosan elhallgatja a cionista kézben levő sajtó:

 

cs187

csabi187