Rovat: Hírek - 0

Bevallottan félve mennek ki az esetekhez a járőrök, ráadásul az új program keretében egyedül kell intézkedniük. Micsoda fejlődés, köszönjük Pintér úr!

A minisztertől eddig azt hallgattuk, hogy így-úgy duzzasztották a rendőrség létszámát, úgyhogy immár bőséggel megoldják majd a feladatukat. Ennek finoman szólva is ellentmondani látszik a fent említett új, "Egy járőr, egy gépkocsi program".


Ráadásul felháborít, hogy erősen rasszistának is látszanak rendőreink, mivel csak cigányokat igazoltatnak a videó alapján..! Mi ez, ha nem előítélet?! :)

Annak a lopottnak látszó biciklinek a "gazdái" meg vélhetően jót röhögtek mikor tovább engedték őket, csak mert a feltételezhető lopás kb. egy órán belül még nem volt bejelentve a rendőrségre. Valószínüleg a tulaj csak reggel veheti észre, hogy az éjszaka folyamán "lába kelt" a bringának... A "mercis" fickó dumája is "hiteles", no meg a Takácséké is, akihez ismeretlenül beült valaki segíteni elindítani az autót - amit állítólag éppen nem ellopni készülnek..!

Ráadásul már-már a humor-rovatunk határait is súrolhatná az anyag, ugyanis a járőr szerint harmincadjára(!) esett vissza a bűnözés az utóbbi öt évben!

 

Cs187

2012. 05. 06.

csabi187