Rovat: Hírek - 0

Az első lépések, melyek mindig oly fontosak. Ez történt Ballószögön...

A Kecskemét tőszomszédságában fekvő apró, takaros község élettől megpezsdült főutcáján ha nem is kígyózó, tömött sorokban de igen jó ütemben érkeztek az eleinte kissé félénknek tűnő, de legalábbis visszafogottan udvarias fiúk és lányok. Kicsik, nagyok és még nagyobbak.


A célállomás a főguru - FankaDeli - lakhelye volt, aki rezsón pörkölést, iPhone-taposást és chip-beültetést ígért. Ehelyett velős gondolatokat (melyeken érdemes rágódni), barátságos tekinteteket és családias légkört kaptunk. Meg persze ízletes svédasztalt (természetesen a lilahagyma-szalonna kombó nem maradhatott le róla!), de erre részletesebben most nem fogok kitérni.. 

A gyülekező helyszínéül szolgáló lakásból egy kis össznépi eszmecsere után átvonult a komplett társaság a faluházba, mivel a létszám indokolttá tette a tágasabb tér "elfoglalását". Beszélgettünk jövőképről, a lehetséges forgatókönyvekről, a megoldásokról. Hozzáállásról, hazaszeretetről és a mozgalom lényegéről. Arról, hogy első sorban mindenki saját magáért felelős, de boldogan élni csak jól működő, erős közösségekben tudunk.

Később Málinger Zsolt gyógyító "előadásában" sok egyéb mellett rávilágított, milyen nagy átfedések tapasztalhatóak a csontkovácsolás és a "lélek-kovácsolás" tekintetében.

Hamarosan folytatás!

Cs187

 

Egy kis képes összefoglaló Atenolol lencséjén keresztül:


 


 

 

A képeket lementve, teljes pompájában nézheted meg!

törölt felhasználó