Rovat: Hírek - 0

Kedves barátaim!

Ismét lesz alkalmunk találkozni egymással, és beszélgetni egy kicsit!

A hétvégi alkalom egy különleges alkalom lesz, mert első ízben fogom egy saját "dalom" kielemezni. Ilyet talán amúgy is kevés vers és szövegíró tett meg a nyilvánosság előtt, pedig jobb ezt magunkra bízni mint a legtöbb irodalom tanárra!


A Mintha tudná merre menne című dal adja a beszélgetés gerincét, de természetesen előzőleg megírt kérdésekre is válaszolok, feltéve, hogy jelen van aki a kérdést feltette. Anno a Mintha tudná merre menne című dal klipjének forgatásán így néztem ki:

Nem egy nagy jelmez, de talán hűen tükrözi azt az őrületet és igencsak kétes minőséget amiben élnek az emberek. Persze aki ismeri a klipet, tudja, hogy a végén a slussz poén is éles tükröt tart, de nagyon kevesen vannak és voltak akik belenéznek ebbe a tükörbe. Még a készítők közül sem értették a legtöbben. Ahogy ez lenni szokott...

A helyszín ismételten a Publin Music Pub, ahol Ádámnak ezúton is nagyon köszönöm, hogy helyet biztosít rendezvényeinkhez! Direkt úgy jelöltem meg, hogy 1000 forint a legkisebb adomány, nem pedig belépő! Az adomány szó mára eléggé elfáradt sok-sok álszenteskedés végett, de érdemes leporolni ezt a fogalmat, mert sokkal tisztább és nemsebb mint a belépő! Az adomány szóban benne van az "adni", és ez egy olyan minőség, amely a "belépő" szótól sokkal nemesebb. Belépni bárhova be lehet, kilépni is ki lehet onnan. De az "adni" már egészen más tészta. Így hát a legkisebb adomány amely adható a részvételért, 1000 forint, de ha valaki esetleg többet szán a dologra, akkor azt a Magyar Földre Mozgalom ügyeire fogjuk felhasználni, viszont senkire nem fog senki csúnyán nézni, ha "csak" 1000 forinttal érkezik. Ez nem az a társaság. Emellett viszont szeretném megjegyezni, hogy aki úgy éli életét, hogy megteheti, kérem egy üdítőitalt vagy ásványvizet fogyasszon a Publinban, hogy ők is kitermelhessék a rezsijüket, ha már ilyen rendesek, hogy helyet biztosítanak a számunkra! Íme a plakát:

Nem sok időnk van már 2012 végéig. Persze addig még lesz a tábor is, sok koncert, több lemez is, de az óra ettől függetlenül hangosan ketyeg! Kérem a kérdéseknél ügyeljetek arra, hogy ne a kíváncsiság szülje őket, hanem valódi kérdések legyenek! Haszontalan fecsegésre sem idő, sem energia nem szabad, hogy jusson. Persze 2012 végén pontosan talán senki ember fia nem tudja, hogy mi fog történni, de szerintem minden szempontból az a biztos, hogy ha tiszta szívvel, és tudatos friss elmével nézünk vele szembe. Sokan úgy tartják, hogy szemmel látható látványos változás nem is lesz, és én magam is el tudom ezt képzelni. De spirituális vetületében biztos vagyok benne, hogy egy nagyon mély változás egyik csúcspontjához ér el az emberiség. Hogy utána majd merre billen a mérleg nyelve, ahogy lenni szokott, ismét rajtunk fog múlni! Rólunk szól ez a változás, nem pedig nekünk szól! Óriási különbség van a két fogalom közt! Mint a Vodafone reklám. Azt mondja: Csak rólad szól! De ez nem igaz! Csak neked szól, semmi több! Ennek az ellentétje lesz 2012 decembere, mert bármi is történik majd akkor veled, az csak rólad fog szólni! És ezekhez a csomópontokhoz, melyekre szinte minden nagy mester előre felhívta figyelmünket, jó ha minél tudatosabban érkezünk el! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a kérdések rólatok szóljanak, ne a kíváncsiságotokról! Azzal ugyanis sehova nem lehet eljutni.

Az esemény adatlapja IDE kattintva érhető el a facebook rendszeren. Kérem ha lehet itt is jelezzétek részvételi szándékotokat!

Végül pedig jöjjön maga a kép és a hang együtt. Hogy tudjatok lélekben és testben is készülni:

Kőházy FankaDeli Ferenc

hill