Rovat: Hírek - 0

Ahogyan Feri is említette pár nappal ezelőtti írásában itt a változás örök, és minden pillanatban zajlik.

Ezt a változást mindannyian tapasztaljuk saját bőrünkön is, hol jobban, hol kevésbé észrevehetően. Jómagam most egy olyan időszakot élek, ami az előbbibe tartozik.


Nem nyújtva spagetti tészta hoszúságúra ezt az írást a lényegre is térnék, ami talán sokak számára már nem is lesz meglepő. Feri az utóbbi napokban/hetekben már "előkészítette a talajt", illetve a figyelmesebbeknek közületek nyilván fel is tűnhetett, hogy kevesebb energia jutott mostanság a cikkekre az oldalon. Olyan lehetőségeket sodort a közelembe (vagy ha így nagyképűen hangozna: olyan lehetőségek közelébe sodort) az élet, amit érzésem szerint nem szabad elszalajtanom. Így hálával és tisztelettel megköszönve az itteni kis közösségünk eddigi bizalmát és figyelmét, valamint Ferinek a lehetőséget, hogy rám bízta az itteni teendőket most "takarékra" teszem magam a Magyarföldre.hu felületét illetően.

Remélem, őszintén hiszek és bízom benne, hogy lesz aki "tovább írja a sorokat", aki a pislákoló parazsat megfújkálva lehetőségeinkhez mérten lépésről-lépésre tovább ébresztgeti a szunnyadókat! Mivel szerencsére sokatokkal személyesen is ismerjük egymást valamilyen szinten, így tudom, hogy sok erre alkalmas egyént találunk magunk között. Ferinek pedig olan egyszerű dolga lesz csupán, hogy a sok alkalmas ember közül csak a legalkalmasabbat kell kiválasztania..! :)

Mivel ez a "búcsúlevél" csupán a honlap-szerkesztői minőségemet érinti (és azt is csak részlegesen, reményeim szerint), de a Magyar Földre környékén kialakult kis közösségnek tagjaként még továbbra is "számolnotok kell velem", így nem is dramatizálnám tovább a helyzetet. Mi mással is búcsúzhatnék így aztán itt a végén, mint egy megbecsült grafikus társunk szállóigévé vált szavaival:

Előre és felfelé! :)

 

Cs187

2012. 06. 26.

csabi187