Rovat: Hírek - 0

Kedves jelen-lévők!

Nem tudhatom, hogy ki hogyan érezte magát a hétvégi találkozón, de meg kell, hogy mondjam én nagyon jól. Persze ez a mostani alkalom valóban nem csak a "lazulunk" című felvonás volt, és talán nem is baj ez.

Mikor átfutott rajtam lefekvés előtt a nap, azt éreztem, hogy ezúttal tényleg a lényegről volt szó. Remélem, hogy sikerült ezt hellyel közzel közvetítenem felétek.
Mindenek előtt egy keserédes hírrel kell kezdenem! 20.000 forintból megúsztuk a táborban a hangtechnikában esett gondot, ami valójában egy nagyon baráti ár. Ezt én ma ki is fizettem, de sajnos egy létező lyuk még szélesebbre való tágításával tudtam ezt megtenni. Azoktól akiknek nem okoz gondot, kérem, hogy a "táborosok" által ismert számlaszámra, akár 500, akár 1000 forintot küldjetek, ha úgy gondoljátok, hogy ért annyit a dolog a táborban, mivel szinte amúgy is ingyen jött Csabi barátunk segíteni a hangulat technikai támogatásán. Ebben a szokott módon semmi erőszak nincs, és senkinek nem szeretnék a lelkiismeretén sem taposni, tényleg csak azok küldjenek pénzt, akiknek egyrészt nem okoz gondot, másrészt erre is van idejük és energiájuk a mai állapotok közt! Akinek nincs meg a táboros számlaszám, az kérem a szerk kukac magyarfoldre.hu címen kérje el! Köszönöm előre is!

Az oldalsávban látható 2PAC filmet mindenkinek nagy szeretettel ajánlom! Rengeteg dologra rávilágít és persze sok-sok dolog kimaradt belőle, illetve nyilván ez is egy szerkesztő keze munkájának a lenyomata, tehát más emberek vágták össze, nem 2PAC. A végjátékról kevés hiteles szó esik benne, és rengeteg dolgot nem láthatunk a filmen, de nézzük azt ami viszont látható! Ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag egy főiskolás félig utcagyerek, félig egyetemista srácról van szó, akire rászakadt "egész amerika" szinte egy csapásra. Nagyon tanulságos filmről van szó. IDE kattintva is elérhető, ha az oldalsávban már nem lenne látható!

Akartam még írni több dologról, de a hajnali kelés elijesztett tőle. Ami késik, nem múlik!Kőházy FankaDeli Ferenc

hill