Rovat: Hírek - 0

Kedves barátaim!

Ennyire hülyék hogyan lehetünk!? Én nem tudom. De az ember ilyen! Ne gondolja senki, hogy csak ebben az esetben voltak valakik ennyire ostobák.

Életünk minden egyes napján, tucatnyi hasonlóan vitatható marhaságot teszünk meg, saját magunkkal, illetve a körülöttünk lévőkkel, csak éppen oda nem vonul ki a TEK. Az, hogy ide kivonult az egy dolog. Én nem szeretném bántani sem Orbán Viktort, sem a TEK-et, sőt. Szerintem példa értékű, hogy ide legalább megmozdultak és, hogy őszinte legyek, elnézve a helyszínparancsnok urat, simán rá merném bízni az életem. Sugárzik róla, hogy jól végzi a munkáját.


Ez most így jött ki. De manapság mindenből politikát csinálnak. Itt egyetlen hibás volt. Ez a dékán, akire még ránézni is fura érzés..., hogy vajon ő miért nem tudta kellő humorral kezelni a helyzetet, azt nem tudom. Remélem nem minden dékán ilyen, bár azt sem tudom, hogy mit jelent ez a szó. Valahogy nem tűnik magyar szónak. Aki pedig nem tudná, hogy miről van szó, bemelegítés képpen megnézheti a mellékelt videót! Arra aki elkövette a pisztolyos balhét, tuti nem fognak emlékezni, de arra aki kihívta a zsarukat, valószínűleg kemény szivatások várnak. Persze megértem azt is aki rendőrt hívott. Egy ilyen demilitarizált rózsaszín társadalomban nyilván nem lehet megkülönböztetni egy játékpisztolyt egy igazitól, ez teljesen jogos.Na szóval manapság mindenből politikát csinálnak. Orbán Viktor a hibás az évnyitón elájuló résztvevőkért, Orbán Viktor a hibás a baltásgyilkos kiadatásáért, és úgy általában mindenért Orbán Viktor a hibás. Komolyan mondom ezt biztosan Viktorék csinálják saját magukkal, mert az emberben már egy olyan együttérzés kezd kialakulni Orbán Viktor irányában, hogy engem már komolyan teljesen átjár. De az embereket ez nem nagyon érdekli. Csak tömik tele az üzenőfalukat ahogy kell, a sötétebbnél sötétebb dolgaikkal. Gyűlölettel, gőggel és irigységgel. Ez ma Magyarország egyik arca. No de van ám másik is. Amíg ők mindenből politikát óhajtanak csinálni, mi inkább csináljuk zenét. Éppen ezért íródott ki a mai napon ez a facebook oldalainkra:

"Figyelem!
A Bölcsődtől a sírodig című dal akapellája felkerült a fankadeli.hu letöltései közé! Várjuk az általatok készített remixeket, mivel a dalhoz elkészült egy második "rendezői változat" jellegű klip is, amely alá egy általunk választott remixet szeretnénk tenni! Természetesen a választott zene alkotóját megjutalmazzuk valamilyen formában! A zene újragondolásokat a fanka kukac nightchild.hu címre kérjük mp3 formátumban! Ketyeg az óra, lássatok neki!"

Úgyhogy nagy szeretettel várjuk a remixeket!

Egyúttal arra is szeretnék megkérni mindenkit, hogy a változás jegyében vegyen a korábbiaknál is nagyobb mértékben vissza a facebook használatból! Persze tudom sokan közületek már nagyon jó úton járnak. De érdemes tudni ennek az egészenek a mozgató rugójáról. A helyzet nagyon egyszerű. Az elmének van egy bizonyos kapacitása, amennyi ingert és jelet fel bír dolgozni egy időegység alatt. A facebook üzenőfal tökéletesen megfelel arra a célra, hogy annyi információval és gondolatmaggal töltsd tele magad, hogy a világ többi dolgára már abszolút ne maradjon energiád, így pedig teljesen szellemi impotenssé és érdektelenné válsz. Ez nagyjából az a szellemi szinten, mint amit a fizikai szinten visz végbe a fluorid mint szer. Így hát azt javaslom mindenki csak legfeljebb naponta egyszer essen neki az üzenőfalának, és ez semmiképpen ne legyen este 6 előtt! Ahogy este 6 után már enni nem érdemes, jusson eszedbe, hogy ha mindenáron kíváncsi vagy az ismerőseid töménytelen marhaságára, akkor evés helyett legfeljebb terheld ezzel magad. De az egész napot ne rontsd el így! Idővel úgyis telítődni fogsz teljesen, sokan már most is érzik közületek, hogy már csak rutinból követik az eseményeket, és valójában egyetlen porcikájuk sem kívánja ezt. Igaz? Na jó. Hallgassuk meg a táborban Főnixmadárként életre kelő Hambit és Lehelt!Na kérem! Ez az amiről beszélek! Add oda magad a zenének és meglesz az eredménye! Vagy add oda magad a veteményesednek! Vagy a lekvárnak! Vagy bárminek, csak add oda magad! Abból csak csoda kerülhet!

Addig is azért érdemes megnézni, hogy mi is az amiről szól ez a korszak!Most majd az "undergroundból" lesz a "mainstream". Ez a körforgás. Most jön majd Puzsér, és egyre több hozzá hasonló és kitisztítják ezt a velejéig romlott fertőt amit médiának hívnak. De lássuk be. Puzsér is dolgozik valakinek, és a stílusát nézve, én egy nagyon picit tartok tőle, hogy az a valaki nem a jó Isten. De őszintén remélem, hogy nem nekem lesz igazam. Most majd a helyükre kerülnek a dolgok, elküldünk mindent a bánatba, ami előtt hosszú éveken át hajbókoltunk és amiért évtizedeken át rajongtunk. Ki tudja!? Talán még a Való Világ is gáz lesz... és bár Puzsér szerint a magyar kortárs költészet a maga dávidcsillagos egével az Akkezdet phiai formáció mint olyan... bár, lássuk be, legújabb számukban a fején találták a szöget, hiszen valóban most az undergroundból lesz a mainstream. Kár is agyalni ezen. A lényeg, hogy mindig tudd! Semmi sem az mint aminek látszik! A sónak mennie kell, ahogy az eredeti angol elhíresült szólás tartja. És most eljátszák, hogy vége a sónak... de most pont ez a só!Bizony. Itt vannak köztünk, és ebbe az ember hajlamos volna beleőrülni. Nehéz összegyeztetni a kávészagú kalaúzt azzal, hogy a Men in Black lehet, hogy valóság az utca végén... Pedig az élet valóban, hogy úgy mondjam ennyire színes.

Apropó! Összejött a pénz maradéktalanul a hangfalak javítására, amit nagyon köszönök nektek! Sőt talán még néhány ezer forinttal több is jött be, amit utólagos engedelmetekkel a szerverfenntartásra fogunk költeni!

De menjünk is gyorsan tovább, mert egy egész kis csokorral készültem, csak azokból a dolgokból, amik hirtelen elém ugrottak. Állítólag így néz ki Záhonynál a Tisza:Na igen. Ha ez valóban igaz. Akkor az egész országnak meg kéne mozdulnia, hiszen valamit tenni kell... de lássuk be, ez csupán jól hangzik. Semmi több.

Jöjjön inkább egy vicc, mert a Kárpát-medence közepén mára ez a vicc vált valósággá, de az már félsiker ha nevetni tudunk a helyzeten!Legalább valamit profitáltam a facebook üzenőfalról.

Az a helyzet kedves barátim, hogy abszolút fogalma sincs a körülöttünk élőknek, hogy mi folyik körülöttük. Mind szellemileg, mind fizikailag olyan szinten le vannak szedálva, olyannyira nincs lélekjelenlétük és olyannyira nem tudja megmozgatni az ingerküszöbüket gyarkolatilag semmi, hogy a zombiktól csupán annyi különbözteti meg őket, hogy egyelőre még nem annyira vérszomjasak. De ne aggódjatok, ahogy nézem, ez is változik. Kezdenek szépen lassan bekattani.

Hiszen ha a legalapvetőbb szinten sem tudunk tudatosak lenni a körülöttünk történő dolgokkal kapcsolatban, akkor hogyan tudnánk komolyan venni egy ilyen képet:Persze persze! Számítógépes grafika! Oké. Valóban az. De az igazság az, hogy valóban léteznek ilyen ketyerék, csak fogalmam sincs, hogy mire használják őket. És szerintem addig örülök igazán, amíg nem is tudom. Egy ilyen kütyüben sokan azt látják, hogy a "harcunk" - bármit is jelentsen ez - gyakorlatilag szélmalomharc, hiszen ilyen technikai felkészültséggel szemben látszólag még a "fény" sem győzedelmeskedhet. De az igazság az, hogy egy-egy videoton tévé játék még a mai napig működik, viszont ép playstation egyest már nem nagyon találni. Vagyis. Ezek mind olyan találmányok és fegyverek melyekre nem is kell választ adni, sem nekünk, sem másnak, hiszen az csak felesleges idő és energiapocsékolás lenne. Ha engem kérdeztek ilyen képek és videók, mindenféle hadi-találmányokról, robotokról, pont azért szivárognak ki, és pont azért terjednek el olyan szépen olajozottan, hogy kialakuljon benned a kép... úgysincs esélyem! De mire? Vagy mivel szemben? Szerintem inkább ezekre a kérdésekre kellene először választ adni! Hát akkor válaszold meg magadnak! Mire nincs esélyed? És mivel szemben nincs?

Isten útjai kifürkészhetetlenek kedves barátaim! Hogy miért mondom ezt? Ezért:Találkoztam Krisztiánnal 2 héttel ezelőtt, mert alá kellett írnom egy papírt ezzel a dallal kapcsolatban. Ha minden igaz, 50 ezer forint körüli összeget fogok kapni utólag mint jogdíj, ugyanis ezt a dalt is annyiszor lejátszották ilyen-olyan rádiókban. Ez az amiről én beszélek! Sosem tudhatjuk, hogy az energia egyik helyről, milyen úton áramlik át a másik helyre! Így hát aki lát valamennyit a világból, az már bizonyosan nem ítélkezik a dolgok felett, hiszen amikor SP közvetett módon a Magyar Földre Mozgalmat támogatja, akkor úgy érzem bepillantást nyerhetünk Isten országába! Feltéve ha akarjuk látni ezt.

Kedves barátaim! Nem könnyű a helyzet. Nagyon szeretnék sokkal többet foglalkozni a mozgalommal. Sokkal több összejövetelt rendezni, és sokkal több kiadványt készíteni. De most nem megy. Ez nyilván nem is baj, hiszen mindennek megvan a maga ideje. Egyetlen dolog van ami vígasztal. Hiszen alapjaiban ez a mozgalom pont arról szól, hogy akkor él, amikor éppen nem is vagyunk együtt. Ez a mozgalom nem abból tartja fenn magát, mikor valamiért együtt vagyunk. Ez a mozgalom akkor kezdődik, mikor hazaérsz. Ez a mozgalom valóban rólunk szól, nem a mozgalomról. Egy mozgalom, aminek akkor lehetsz tagja, ha valójában nem vagy egyetlen mozgalomnak sem a tagja. Tudom, hogy nehéz megérteni, de egyre többen tapasztalják meg azt amiről beszélek. Egyedül nem bírom. De ez sem véletlen. Majd kifejlődnek a kerekasztal lovagjai. Én türelmes vagyok.

Tudom, hogy mostanában sokan tapasztaltok egyfajta levertséget. Ahogy az utolsó beszélgetésünkkor is mondtam itt Ballószögön! Mindenképpen pumpáljátok magatokba a vitamint! Minden amit a boltban lehet kapni, többnyire teljesen vitaminhiányos élelmiszer. Üres minden. Nyomni kell a mézet, a homoktövisbogyóból készült bármilyen készítményt, a szőlőmagolajat, a galodermát, illetve a valódi 100%-os gyümölcsleveket, amiből nincs kivonva a flavonoid! Magyarul ilyet nem kapsz boltban, csak mondjuk a Családellátóknál, illetve hozzájuk hasonló helyeken. www.csaladellato.hu ha valaki ne ismerné, mi innen szerzünk be jóformán mindent. Itt a gyümölcslé olyan, hogy egy nagy pohár után enni sem tudsz! A gyógyszertári vitaminokat mindenki sürgősen felejtse el, teljes átverés. A gyúrós boltokban kapható vitaminok szóba jöhetnek, ezekből vannak jóval elérhetőbb áron, jóval nagyobb adagok mint a gyógyszertári "kamu" készítmények közt, csak utána kell járni egy kicsit! Hangsúlyozom, hogy ez nagyon fontos, mert húzzák fölöttünk ezeket a furcsaságokkal teli csíkokat, tele van a szervezetünk nehézfémmel, és tartósítószerrel, illetve ezernyi méreggel. Amit meg lehet a fizikai síkon, azt meg kell tennünk magunkért! A mozgás pedig legalább ilyen fontos! Akinek idejébe nem fér bele, hogy elmenjen, otthon edzen, vagy tornázzon! Mozgás nélkül be sem épül a tápanyag nagy része, vagy ha beépül, nem jó helyre és nem a legmegfelelőbb formában. Nem viccből koptatom a billentyűket kedves barátaim! De ezt hamarosan meg fogjátok tapasztalni, így vagy úgy.Semmi sem az, mint aminek látszik kedves barátaim. A tudatos rombolásra való törekvés épp annyira jelen van, mint amennyire az öntudatlan kapálózás, az úgynevezett sötét "oldalon". Ők a szó szoros értelmében a sötétben tapogatóznak. Mi legalább sejtünk valami mást, amiről ők hallani sem akarnak, de hamarosan szembe kell, hogy nézzenek vele.

Szóval ide süssetek:Hát. Mit is mondhatna az ember. Valami igen különös készülődik a világban. Valamire fel kell készíteni az emberiséget. És ne gondoljátok, hogy Hollywood egyetlen sereg uralma alatt áll. Mindenhol kőkeményen zajlik a harc, centiről centire, emberről emberre.

És akkor még erről nem is beszéltem:Szóval kedves barátaim! 2012 decembere már itt van, ahogy mondtam a beszélgetésen! Már nyakig vagyunk benne! Ok és okozat tengerén sodródunk, de mivel a hajótörésből maradt elég anyag a környéken, így csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy mekkora és milyen tutajt építünk!

Ha valaki nem hinné el nekem, nézze meg ezeket a képeket!

Nos, kedves barátaim!? Látjátok saját magatokat a képeken? Mik is volnánk mi? Isteni gépek. Sem több, sem kevesebb. A lélek is látható ám, csak "szem" és megfelelő nagyító kell hozzá.

Miközben a világ egyik felén, háborog a Fuji, mindössze 100 kilométerre Tokyotól. A másik felén pedig vörös a Jangce... mi csak ülünk továbbra is a fenekünkön. Mármint mint "magyarság". Pedig a beteg orvosért kiált, és ideje lenne felfogni, hogy mi vagyunk az emberiség jelenleg ügyeletes doktora.

Én soha nem hitegettelek titeket azzal, hogy a fizikai síkon, nem kell egyszer majd egy nagy harcot megvívnunk. De aki önmagával sem tudja leboxolni addig az élete nagy harcát, az el sem jut ahhoz a csatatérhez, amiről én beszélek.

Végül pedig jöjjön egy kis energia! Oda-vissza, hiszen a pénz is egyfajta energia! Holnap elvileg a kezembe kapom a FankaKowa pólókat... Tessék csak megnézni alaposan! Úgyhogy jelezni fogom egy külön cikkben, ha már rendelhetőek lesznek!De, hogy a búcsúzás is keserédes legyen! Ezt még ajánlom a figyelmetekbe!Hogy vajon milyen okból készült ez a klip és, hogy vajon szóltak-e nekik, hogy semmilyen maja nem jósolt soha semmilyen világvégét, azt nem tudom, illetve azt sem tudom, hogy ha szóltak nekik, akkor vajon, mégis miért fejezték be ezt a produkciót... de hát na. Ez lett.

Na jó. Ez még az utolsó utáni. Olvassatok bele a kommentárokba, és megértitek, hogy miért tudok néha én is letargiába zuhanni. Persze csak a tapasztalás kedvéért...Ölellek kedves barátom!

Kőházy FankaDeli Ferenc

hill