Rovat: Hírek - 0

Úgy két éve lehetett - amikor még a magyarfoldre.hu gyerekcipőben járt -, hogy elszántam magam az első mozgalom-találkozóra.

Akkortájt úgy nézett ki a dolog, hogy a mostani "keménymag" egy része, egy fiatalokból álló lelkes csoport havi rendszerességgel szervezett gyűléseket a budapesti Margitszigeten.


Minden alkalommal erősen szemezgettem az eseménnyel, végül pedig én is beadtam a derekam. Eleinte kissé meghúzódva, kvázi külső szemlélőként vettem részt a találkozókon, mára pedig dacára annak, hogy mégsem velük tartom legsűrűbben a kapcsolatot, úgy érzem, hogy egy sziklaszilárd, családi hangulatú társaságba kovácsolódtam bele nekik köszönhetően. Ez lenne a Magyar Földre Mozgalom. Ahogy FankaDeli Feri is fogalmazott, mára a szívem csücskévé vált ez az apró, ám annál szeretetre méltóbb csapat.

Ez volt a bevezető, most pedig térjünk a lényegre!

Egy mostani esemény kapcsán Lehel barátom fejében pattant az első szikra, miszerint újra életre lehetne kelteni egy hasonló akciót. Örvendtem az ötletnek, én is úgy gondolom, hogy két év alatt már elég víz folyt le a Dunán, itt az ideje egy újabb "mini-generáció" felkutatására/bevonzására.
 
A felhívás lényege tehát a következő:
 
Lelkes "keresőket" keresünk, akik úgy gondolják, hogy itt a helyük köztünk, akik úgy érzik, hogy lenne mit megosztanunk egymással! Ha már egy ideje olvasgatod az itteni híreket (netántalán a fórumot), és bátran vetnéd magad bele abba, amit mi itt képviselünk, akkor ne várasd magad tovább, gyere közénk bátran! Én úgy gondolom, hogy először a legjobb lenne, ha felmérnénk a igényt. Ennek megoldására létrehoztam egy e-mail címet, mely a következő:
 
mfmtalalkozo@gmail.com
 
Ide lehetne írni minden kedves érdeklődőnek, hogy utána akár körlevél formájában is lehessen kommunikálni egymás közt a találkák idejéről és helyéről. A találkozók témája abszolút kötetlen, senki ne várjon órahosszás előadásokat, ez nem erről fog szólni! Együtt leszünk, egymásért. Szórakozunk, mulatunk, beszélgetünk, élvezzük a természetadta szabadságot. Kérdéseket, témákat természetesen lehet hozni, mindenféle "komolyabb" és megoldandó dologgal kapcsolatban a segítségetekre leszünk, amennyire az tőlünk telik.
 
Tehát, ha érzel magadban affinitást és kellő motivációt, nyugodtan dobj egy levelet a megadott címre, hisz vesztenivalód nincs!
 
PeacefulWarrior
 
2012.10.23
 

törölt felhasználó