Rovat: Hírek - 0

Kedves barátaim!

Amint a "hivatalos" facebook profilon talán többen is láttátok, 30 darab belépő vár rátok az Emberek aranyban című kihagyhatatlan kiállításra! 

Kattintsatok IDE egy kis ízelítőért! Előre jelzem, hogy kapaszkodjatok, mert a tárgyak végignézése a hozzájuk tartozó magyarázatokkal együtt, eléggé kiüti az embert! Amikor egy több ezer éves kőtábláról el tudod te is olvasni rovás betűkkel, hogy "Egy az Isten", akkor azért úgy mellbeveri az embert rendesen a felismerés. Nyilván ez az oka annak, hogy ahogy a facebookon is említettem, gyakorlatilag senki nem vállalja fel a kiállítás népszerűsítését egy-egy "csodabogáron" kívül. Én mondom, ne hagyjátok ki! Inkább egy FankaDeli lemez vásárlást halasszatok el, de ezt látnotok kell!


A Családellátó szolgálattal kapcsolatban kérem szépen, hogy aki rendel, az a rendeléskor kapott rendelési számot mentse el magának, illetve a Családellátó szolgálat topicba írja le a tapasztalatait a szolgáltatással és a termékekkel kapcsolatban!

Ha vannak határon túli ismerőseitek, ezt a videót kérem adjátok tovább nekik, hogy ők is tovább adhassák!

Mivel egy különleges helyre megyünk harmadikán kérem szépen, hogy tényleg mindenki körültekintően jelezze, hogy jön-e, mert 35-en férünk el kényelmesen azon a bizonyos helyen! Ha már itt tartunk megköszönném, ha a topicban valaki összeszámolná, hogy hogyan állunk pontosan!

A befőttes üvegeket továbbra is gyűjtöm, de hangsúlyozom, hogy első sorban azt szeretném, hogy ti magatok töltsétek meg őket, de ha valahol tényleg van felesleges, akkor azt én szívesen megtöltöm, tehát hozhatjátok őket nagyi padlásáról vagy ahonnan éppen akad! Köszönöm előre is!

Az új póló elvileg már kapható lesz harmadikán!

Ölellek titeket!

Kőházy FankaDeli Ferenc

hill