Rovat: - 0

Reméljük, hogy ebből épülni tudunk!

A Magyar Földre Mozgalom nem tekinti céljának, hogy minél több tagja legyen, illetve azt sem, hogy minél többen olvassák a magyarfoldre.hu weboldalt. Természetesen ha a munkásságunk és törekvéseink hozadéka az olvasók és a résztvevők számának esetleges emelkedése, azt örömmel fogadjuk, de alapvetően nem a létszám, hanem a minőség terén vagyunk érdekeltek.

Mivel a magyarfoldre.hu weboldalon egy "érdemes" magyar társaságot szeretnénk közösségbe "kovácsolni", kénytelenek vagyunk egyfajta látszólagos tagdíjat szedni. Ez a tagdíj hivatott a jövőben fedezni a szerver üzemeltetést, a magyarfoldre.hu Tévé fenntartását, a "rádió" üzemeltetését és a többi felmerülő költséget. Ez a (szerintem jelképes) tagdíj továbbá azt gondolom, hogy egy valószínűleg jól működő szűrőrendszer is lesz, hiszen így elkerülhetjük azokat, akik csak brahiból szeretnének "regisztrálni", vagyis hozzászólni a fórumhoz. A heti lebontású tagdíjért cserébe írhatsz a fórumba, használhatod a letöltések menüpontot, ahonnan majd a rádióműsorok lesznek letölthetőek, valamint nézheted a hamarosan induló magyarfoldre.hu tévét, a Tévé menüpontból!

A magyarfoldre.hu weboldal tagdíja 7 napra (bruttó) 240 magyar forint. A következő képpen működik:

A regisztráció után néhány órába, legrosszabb esetben egy napba telik, míg egy adminisztrátor ellenőrzi és jóváhagyja a regisztrációt. Az SMS-t a következő módon kell küldened: 
06-90-444-314-es számra, kell küldened az mfa előtagot, majd utána egy szóközzel a felhasználó neved! Fontos megjegyezni, hogy a regisztrációnál ne használj ékezetet a felhasználónevedben!

Íme egy példa: Ha zoli néven regisztráltál akkor a következő SMS-t kell küldened:

mfa zoli

Szintén fontos megjegyezni, hogy mivel informatikáról van szó, bármikor történhet valamilyen rendszerhiba, és ennek olajozott módon történő kiküszöbölése érdekében addig ne töröld ki a válaszul kapott SMS-t amíg nem működik az aktiválásod!

Összegezve tehát az adminisztrátoroknak is jóvá kell hagyni a regisztrációdat, és az SMS-t is helyesen kell elküldened. Ezek után tudsz belépni minden menüpontba, valamint ezek után használhatod a fórumot is! A rendszer ettől fogva méri a 7 napot, melyet a profilodon is láthatsz.

A technikai jellegű kérdéseket, kérjük az SMS piac topicba tegyétek fel, vagy írjatok a szerk kukac magyarfoldre.hu e-mail címre!

dev