Az nemrég megjelent első Válogatással útjára indult valami, amiben a mozgalom és környezete egy új reményt csillantott meg a hazai "underground" (overground?) zenében. Ezt szeretnénk onnan folytatni, ahol abbahagytuk!

Mindez azt jelenti, hogy útjára indul a Válogatás 2.


Habár ugyan azt a vonalat viszi tovább, de jellegében egy kicsit komolyabb, letisztultabb lemez a tervünk. Ez egyben jelzés a leendő közreműködőknek is! Még az eddiginél is fontosabb kitétel lesz a minőség - mind tartalmilag, mind kivitelezésben - szóval kérjük erre szenteljetek figyelmet, mert nem fog csak úgy akármi rákerülni a korongra.

Ezzel reméljük nem ijesztettünk el senkit sem, annál is inkább, mert tudjuk hogy köreinkben nem egy előadó van, és lesz is, aki fel tud nőni a feladathoz. Gondolom azzal sem árulunk el nagy titkot, hogy ez egyben egy lehetőség arra is, hogy egy albumon szerepeljetek Fankával. Aki szeretne megjelenni a Válogatáson, vagy csak kíváncsi, hogy megüti-e a kívánt szintet, az mindenféle szégyenlősködés nélkül küldje el az anyagot Lehelnek a lehel11@hotmail.com e-mail címre!

A határidő mától egy hónap, vagyis szeptember 6. 23:59-ig várjuk szeretettel a nevezéseket! Aztán mindent bele!

chaser