Rovat: Országunkban - 0

Aki valaha is hallott a "deviza-hitelek" hazugságairól, illetve a bankok és kilakoltatások elleni civil erőfeszítésekről, annak ismerősen csenghet Kásler Árpád neve.

Hozzá fűződik a törvényellenesen bejegyzett hitelek rekord hosszúságú per-sorozata. A kicsitől a legnagyobbig, a törvényes utat kijárva eljutott a legfelsőbb magyar bírósági és pénzügyi szervezetekhez, amelyek a bizonyítékon fogást nem találva, ezen a téren bejelentették fennhatóságuk hiányát. Az ügy - együtt az illegálisan kitelepített, emigrációba vagy öngyilkosságba kényszerített több tízezer magyar sorsával együtt - jelenleg évekre a hágai bíróság várólistáján porosodik, ahol még tárgyalás esetén is hosszú hónapok vagy évek telhetnek el, mielőtt bármiféle döntés születik.

2009-ben alapította meg a Banki Adósok Érdekvédelmi Szövetkezetét (BAÉSZ). Tömegeket mozgat meg, budapesti gyűlésein már volt 8 000 és 15 000 résztvevő is, példaértékű önfegyelmet gyakorolva. Ennek ellenére - vagy pontosan ezért - tevékenységét teljes médiacsend, illetve fősordású "maszatolás" övezi... ami azért sejtet valamit. Meglátása szerint a jelenlegi törvényes kereteken belül nem fogunk megoldást találni, mivel azt az utat már kijárták, és a jelenleg is folyó "törvényes népirtást" nem nézhetjük a hágai bíróságra türelemmel várva.

Kásler Árpád mindenkit hív a 2013. augusztus 19-20-ai nemzetgyűlésre 11:00-tól, ami Budapesten, a Regnum Marianum kereszt mögötti Felvonulási téren lesz megtartva, A Haza Nem Eladó Mozgalom keretein belül. Az ország különböző pontjairól autók, autóbuszok indulnak az eseményre. Az gyűlés már hosszú idő óta szervezésben van, régebben alkotmányozó nemzetgyűlésként volt emlegetve - hogy azóta változott-e valami az alkotmányozó szándékot illetően, arról nincs információ.

Az erről szóló cikk elolvasható Kásler Árpád weboldalán, illetve a felhívás megtekinthető alább.Kásler Árpád facebook: https://www.facebook.com/kasler.arpad

chaser