Kedves táborozók!
Azokhoz szólunk most, akik bármilyen formában készítettek fotót vagy videót az 5. Magyar Földre táborban, és még nem juttatták el hozzánk!

Az (audio)vizuális anyagokkal van egy kis tervünk, amit egyelőre még nem árulhatunk el, de ehhez szükséges hogy ti is bedobjátok a közösbe, amitek van!

Amiért még fontos lenne ezt minél előbb megtenni, az az hogy az idő múlásával ezek el fognak felejtődni, sokatok életébe mindjárt betör az iskolakezdési őrültek háza az ősszel együtt, és akkor még ennyi lehetőségünk sem lesz. Ezért kérünk titeket, hogy a fotókat, videókat küldjétek el chaser nevű felhasználónkhoz! Erre a legalkalmasabb módszer a következő:

- a fájlokat egy tömörítő programmal (pl. 7zip) tömörítsétek egy .zip (deflate) csomagba (persze ez csak több fájl esetén szükséges),
- töltsétek fel egy jól működő fájlmegosztóra (pl. Google Drive - nincs méretkorlát, de Google fiókot igényel; Zippyshare - fiók nélkül használható, de legfeljebb 200 MB-os fájlokat kezel),
- a feltöltés után kapott linket küldjétek el a chaser adatlapján található e-mail címre.

A decentralizáció jegyében technológiai guru felhasználóink megpróbálkozhatnak a Bittorrent Sync használatával, vagy qBittorrent segítségével is eljuttathatják (saját torrenttel és saját tracker bekapcsolásával).

Előre is nagyon köszönjük!

chaser