Bármelyik Magyar Földre táboról is legyen szó, az utolsó nap után minden résztvevő érezhetett egy tátongó űrt a szívében, valaminek a hiányát, ami az "emberek világában" nincs jelen, és a következő táborig vezető egy év várakozás súlyát.

Eljött az idő, amikor úgy gondoltuk, ennél többre is képesek vagyunk. Az idei táborban szerzett tapasztalatok és a beszámolók alapján megfogalmazódott egy téli összejövetel igénye és ötlete.


A jövendő télre tervezett elvonulás egy 3 nap/2 éjszaka hosszú táborként történne meg, ami egy pénteken (12:00) kezdődne és vasárnapig (12:00) tartana, persze mindenki úgy érkezik, ahogy tud. A lehetséges időpont valahol 2013. december 20-a és 2014. január 26-a között lesz. Az alkalom mindenki előtt nyitva áll, így nyugodtan jöhetnek olyanok is, akik eddig egy táborban sem vettek részt.

Szeretnénk felmérni az erre való igényetek, és hogy melyik hétvége lenne erre a legalkalmasabb! Ezért összeállítottunk egy kitölthető "kérdőívet". Az alábbi linken érhetitek el, és a kitöltéséhez mellékelünk egy útmutatót is. Akinek már volt dolga Doodle kérdőívvel, az könnyedén fog boldogulni, de a részletek miatt kérjük, mindenki olvassa el!

http://doodle.com/e3hdc44crz58tzuc?locale=hu


1. A linkre kattintva a táblázat mellett megjelenik egy üres rubrika, ide írjátok be a neveteket (lehet fórumos vagy polgári név is). Fontos, hogy egy emberhez csak egy sor tartozzon.

Név
2. Tőle jobbra láthatóak a lehetséges napok - nem fért ki mind, ezért hogy mindegyik lehetőséget lássátok, kattintsatok rá az összehajtott "harmonikás" részre.

3. Ha ez megvan, valami hasonlót kell látnotok, mint alább. Itt pipáljátok be mindegyik olyan péntek-szombat-vasárnap hármast, ami nektek megfelel! Így fogjuk tudni, hogy melyik az a hétvége, amikor legtöbben ráérnek. Még egyszer, hogy tiszta legyen: többet is meg lehet jelölni, de kérünk titeket hogy mindig hármasával tegyétek, ne legyen az, hogy valaki megjelöl egy szombatot, aztán egy másik hétvégén egy vasárnapot.

Idopontok

4. A ráérést a Mentés gombbal tudjátok véglegesíteni. A böngésző beállításaitól függően ("sütik") ezt még utólag lehet módosítani, bár nem garantált, így érdemes jól megnézni, hogy mit jelöltök be.

Mentés

Ha nem sikerül kitölteni, vagy valami kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, a táboros fórumszobában kérhettek segítséget.


Szóval ne legyetek restek, ha éreztek indíttatást ott legbelül, akkor a táblázatot kitöltve tudassátok velünk... és reméljük, hogy a táborokhoz méltó élményekben lesz részünk ezen a télen! Mert "van egy hely"...

Téli hely

chaser