Rovat: Hírek - 0

Sokan félreértették a Johnny Gold produkciót, bár kétségtelen, hogy az első videóklippből nem derült ki, hogy pontosan miről van szó.

Azóta a Johnny Gold websorozat már a 14. epizódjánál tart és szerintem igen éles tükröt mutat a hazai "popéletnek". Persze vannak számomra is fekete foltok, miszerint Fluor Tomi hogyan lehet büszke rajongója a sorozatnak (bár ez jó taktikának látszik), de most egy másik "furcsaságra" szeretnék fókuszálni. Johnny Gold zenéinek írója egy saját dallal és hozzá egy videóklippel mutatkozott be a youtube videómegosztón.


Kicsit utána jártam a dolognak és kiderült számomra, hogy a fickó hozzám hasonlóan "fanatikus" (vagyis inkább eltökélt), tégláról téglára építette stúdióját, illetve a videó is nevetséges összegből készült. Hogy hogyan fér ez össze a Johnny Gold melódiák megalkotásával!? Ha értjük Johnny Goldot akkor talán símán, de ha még őt sem, akkor nyilván sehogy. Ettől függetlenül se pozitív, se negatív irányban nem szeretnék ítélkezni a produkció felett, a néző valószínűleg úgyis megteszi helyettem. Én minden esetre inkább ilyen emberkéknek adnék teret anyagi vonalon is, mint sem az X-Faktorban futtatható alsóbögi még fel nem fedezett óriási tehetségeknek...

Ha nagyon figyelünk még Johnny Goldot is megláthatjuk!

hill

hill