Kedves jelen-lévők!
Megpróbálom összefoglalni, hogy mik azok a dolgok melyek a faállítás környékén várnak ránk, illetve a közelmúltban történtek, de talán még nem jutottak el mindenhova.

Elképesztően nagy a nyomás rajtam ebben az időszakban, ezért azt tudom tenni, hogy rátoköntöm zanzásítva az információkat.

Első és legfontosabb hír, hogy még ebben az évben 14-én vagyis a most következő szombaton egyszer még összegyűlhetünk Budapesten egy beszélgetésre. IDE kattintva az esemény adatlapját érheted el, illetve itt az esemény plakátja:

 
Lesznek nálunk Csodagyáros dolgok és lemezek is, ha még valaki személyesen szeretné beszerezni ezeket Karácsony előtt. A helyzet úgymond érdekessége, hogy még aznap este, gyakorlatilag a beszélgetés után rögtön lesz az idei év utolsó fellépése is szintúgy Budapesten, melynek itt a plakátja és az adatlapja:Néhányan biztosan láttátok, hogy napvilágot látott a VilágEgyetem címet viselő válogatás lemez is. Ha valaki nem szereti a meglepetéseket és szeretne belehallgatni a lemez tartalmába, már megteheti egy friss youtube videó keretein belül, egészen pontosan itt:...és ha már ennél a lemeznél tartottunk, akkor ezzel együtt egy kedvezményes lehetőség is él a karácsonyi időszakban, melynek a plakátja most következik:

 
A Csigákat gyűjtöttünk albummal kapcsolatos gyűjtésről is talán már hallottatok, hiszen az új klip első másodperceiben található az ezzel kapcsolatos videó linkje. Ettől függetlenül jöjjön most a néhány napja elkészült új videó, illetve a gyűjtésről szóló képsorok is!

 

 

A második Magyar Földre válogatáslemez is gyakorlatilag startra készen áll, Lehel barátunk összerántotta a dolgot, úgyhogy merem remélni, hogy a hétvége magasságában letölthetővé válik az anyag. Mindent megteszünk, de kérjük a türelmetek, mert Lehelnek mindent egyedül kellett intéznie, ugyanis én egy ideje kihulltam ebből a csatasorból.

Ezt pedig a facebookon írtam, kérem tudjatok róla:

"Isten útjai kifürkészhetetlenek ahogy ezt tudni véljük... és igen! A múltkori képem után megkeresett az akkor említett webáruház tulajdonosa, és nem fogjátok kitalálni... ismeri és követi a munkásságom. Így nemsokára egy kis meglepetéssel is szolgálunk. Addig viszont kérlek tudjatok és a megfelelő ismerőseiteknek adjátok tovább a mellékelt hírt, ami egy igen jó lehetőség - nem kettős mércével!"

https://www.facebook.com/jatekklambo/app_515694651835419

Ölellek titeket drága testvéreim! Találkozzunk szombaton!

 
Kőházy FankaDeli Ferenc 

hill