Rovat: Hírek - 0

A vasárnapi napon sikeresen átléptünk egy kisebb küszöböt, az 1000 regisztrált "tagot".

Persze ez önmagában még nem sokat jelent, mivel a célunk nem elsősorban a taggyűjtés. Azonban - természetesen a többi párosuló fejleménnyel együtt - ezt is bátran helyezhetjük a pozitív dolgok polcára...!


Az induláskor tervezett ténykedéseink közül már jónéhányban sikerült előre haladnunk, és ezt köszönjük nektek is mivel teljesen bizonyos, hogy sokan csak úgy juthattak el a magyarföldre.hu-ra, hogy a már itt lévők szájról-szájra, azaz mai keretekre szabva billentyűzetről-billentyűzetre "terjesztették" és ajánlották. Egy hónap alatt tulajdonképpen megdupláztuk ezt a bizonyos létszámot, ezt ki-ki döntse el, hogy sok vagy kevés...

Az építkezés folytatódik

Szerintem éppen elegendő, ahogy a bölcsek mondják, akinek itt a helye úgyis idetalál! Visszatérve az elmúlt egy hónapunkra, sikerült elkészíteni a "Szép is, jó is" rádióműsor első két részét, a héten következik a harmadik immár! Alakulnak a feltételei a tévéműsor forgatásának is, szóval nincs megállás!

Végezetül egy harmadik fontos pontja a közösködésünknek: felmerült az ötlet egy kis közös mozgással kapcsolatban, ami labdarúgás sportágban öltene testet! Nagyjából 6-7 jelentkezőnél tartunk, ha eljutunk 10-ig akkor mindenképp megkeressük a módját egy kis focinak, ami a későbbiekben akár rendszeressé is válhat. Aki úgy gondolja,jelezheti igényét a fórumban, avagy a mfmozg@gmail.com címen!

Cs187

 

csabi187