Idén is megszerveztük a Magyar Földre Balatoni kerékpártúrát! A videót itt láthatjátok róla!2013 nyarán az MF táborban néhányan elkezdtünk beszélni róla, hogy milyen jó lenne ezzel a társasággal körbebicajozni a Balatont. Szerintem először senki sem gondolta, hogy tényleg összejön, de a teremtés is először egy gondolattal kezdődik. Így a gondolatból - át a szavak útján - valóság lett, és megcsináltuk. Olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, megpróbálunk hagyományt csinálni belőle, ezért 2014-ben is megszerveztük a második balatoni túrát. A túrákról készültek "élménybeszámoló" videók, hogy azok is láthassák, hogy milyen volt, akik esetleg nem tudtak eljönni.

A túrán azért többen voltunk, mint ami a videóból látszik, de sajnos, mivel az első naptól kezdve kétfelé szakadt a csapat, így nehezebb volt dokumentálni a történéseket, de a végén azért beértük egymást.

Éjszaka közepén dupla defekt, FankaDeli koncert Balatonbogláron, vízparti sátrazás, vidámpark és több mint 200km tekerés... hát igen. Elég kalandos volt, na de beszéljenek inkább a képek!

szittya