Rovat: Filmajánló - 0
E rövidfilmben az emberek egy mátrixszerű valóságban élnek. Ez egy emberekről szóló történet, akik éppen elkezdenek rádöbbenni, hogy valóságukban valami nagyon félrecsúszott. Nem csak arra jönnek rá, hogy egy lehetséges szimulációban élnek, hanem hogy az a világ, amiben laknak, elkezd darabokra hullani. Mi történik, amikor az emberek először jönnek rá, hogy a világuk nem valóságos?


Mischa Rozema rendező a következőképpen írja le a filmet, melyet Mexikóvárosban forgattak 50 ezer dolláros költségvetéssel(kevesebb, mint 15 millió forint - a szerk.), amit adományokból gyűjtöttek össze:

"A világvége Ben számára egy rémálomnak tűnik. Egy elmúlt élet emlékei, melyek nem az övéi. Amikor Ben elkezd emlékezni Isabelle-re, az egyetlen szerelmére, akit valaha ismert, rájön, hogy eltűnt az életéből. Egy egzisztenciális lesüllyedésnek kell kezdődnie a zavartságba és kétségbeesésbe, hogy megtudja az igazságot. Ez a valóság egy lenyűgöző, meglepő és sötét világot fest le. Egy olyan világot, mely egyértelműen nem az övé."

VIMEON, MAGYAR FELIRATTAL. A FORDÍTÁSÉRT KÖSZÖNET ÉVÁNAK! :)

Vasárnapok from sevaster1 on Vimeo.

YT-ON, ANGOL SZINKRON:VIMEON, ANGOL SZINKRON:


(Kedves Olvasók! A Mr. Nobody című filmet is ajánljuk e filmhez kapcsolódóan, ami csak magyar feliratosan érhető el, valamiért nem szinkronizálták le. A mondanivaló és a film teljessége alapján sejthető, hogy nem azért nem szinkronizálták, mert "rossz" az egész.. - a szerk.)

magyarfoldre.hu - ujvilagtudat.blogspot.hu

TiiiDzsiii