Szeretnénk titeket meginvitálni egy "magyar földre" baráti találkozóra Június 20-21.-én (szombat-vasárnap), amely - kivételesen - Madarason kerül megrendezésre. Lesz minden, ami kell: jó emberek, szép idő, bográcsparti (világbajnok babgulyással), kenyér-kalács sütés, másnap reggeli, autós ügyességi verseny bemutató, ping-pong, tollas, röpladba, foci stb... és persze jó hangulat. A fennálló költségeket a szervezők állják. Nektek csak magatokat kell hozni, jó kedvet, no meg persze egy kis pálinka sose jön rosszul...A program úgy nézne ki, hogy szombaton reggel (június 20.) lehet érkezni 9-10 órától (tetszés szerint, lehet akár délután is jönni), és akinek megtetszett a társaság, és nincsen jobb dolga, azt szívesen szállásoljuk el éjszakára is. Megéri, mivel vasárnap világbajnok reggelivel várjuk az ott alvókat, illetve egy autós ügyességi versenyre is meg vagyunk hívva ingyenesen, ami a szomszéd faluba kerül megrendezésre vasárnap délelőttől-délutánig (igen, be lehet szállni a turbós trabantokba 700 forint fejében :D) Természetesen a hazamenetel időpontja is egyéni, persze vasárnap délután/estig meg kell majd ejteni azért. Lényeg a lényeg, lesz minden, ami kell egy ilyen összejövetelhez. Mindenkit szeretettel várunk!

Akinek esetleg a lejutás-hazajövetellel van gondja, az bátran érdeklődjön az esemény Facebook-os adatlapján, mert lesznek, akik kocsival jönnek-mennek. Aki fél, mert "új", annak csak egy tanácsom van: ne legyél buta. Próbáld ki! :)

A házban 10-12 embert tudunk elszállásolni, de sátrakkal és hálózsákokkal érkezőknek nagyon örülnénk, mert őket sokkal könnyebb "elszállásolni" a szabad ég alatt, hisz kert az van. :)

Gyertek és csapjunk egy jó hétvégét közösen, Együtt!

A pontos címet megtudni ezeken az e-mail címeken van lehetőség: kiss2petra@gmail.comkerenyiadam@citromail.hu
A címek elkérésénél kérünk szóljatok, hogy tudtok-e sátrat hozni.

Érdeklődni Kiss Petránál vagy nálam (Kerényi Ádám) a megadott e-mail címen, és ezeken a telefonszámokon lehet: 06303614620, 06703946193

Az esemény adatlapjáért katt.Kerenyi