{#} Fehérholló Öskü gondolatai a Sorsfordítóról


A Karabaksa Facebook oldal bejegyzése:

"A világ kereke fordul, amikor elkezded keresni az igazságot.

- Az életedben egyszer eljön az a szakasz, amikor hirtelen kevés lesz számodra az addigi életed, elkezd érdekelni a spiritualitás, önmagad, a szellemi utak, a szakralitás. Az élet nagy kérdései. Kik vagyunk mi, honnan jöttünk, merre tartunk? Mi az élet, és a halál...és vajon mi van a halál után......!?

A világ kereke fordul, ha megtalálod az igazságot.

- Az életedben egyszer eljön az a szakasz, amikor ráébredsz a dolgokra, ezek a felismeréseid. Egyre több részét találod meg a valóságnak. Személyes tapasztalataid lesznek az életről és halálról. Találkozol istennel. Megtapasztalod, hogyan működik a világ.


A világ kereke fordul, amikor megfogalmazod az igazságot.

- Az életedben eljön az a szakasz, amikor megfogalmazod, és megosztod a tapasztalataidat. Megmutatod a valóságot, olyannak, amilyennek te láttad. Ez képességeid szerint lehet egy tanítás, egy dal, egy festmény vagy fotó, vers, film, vagy egy könyv. Egy kert, egy ház, vagy maga az életed. A forma lényegtelen, a lehetőséged végtelen. A lényeg, hogy belőled fakadjon....

Ez az önmegvalósítás erénye, ha megtetted, már nem éltél hiába. Eljutottál önmagadhoz, és útmutató lehetsz mások számára...."

- Fehérholló Öskü, Karabaksa


Karabaksa Facebook oldal

ARiES