Többünknek ismerősen csenghet Paczér József neve, aki történetesen egy Tibetben felszentelt Láma. A jelek szerint Józsi bácsi egy videó sorozatot enged útjára, melyből most az első három részt közreadjuk. FIGYELEM, nem tréfálkozok: sorsfordító "találkozásnak" lehetsz tanúja.

Azt hiszem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, "Józsi bá" neve hallatán mélységes hála járja át a szívemet, a lényemet. Minden alkalommal csodák hada jelenik meg az életemben, amikor valahol szembe jönnek velem a tanításai. Azt hiszem, ideje volna már jómagamnak is tovább lépni az Ő általa javasolt praktikák és módszerek ösvényen.

Én eddig a magam részéről egy kicsit úgy voltam vele, hogy a "valódi" mesterek (értsd: élik is a tanításaikat) nem igazán mutatkoznak meg a világ előtt, hozzájuk úgymond a sors vezérel. Ezért is van, hogy a velük való találkozás egy kicsit mindig intimebb jellegű.

Szóval egészen sokáig én is így gondolkodtam erről a bujkálósdiról. Viszont ma már teljesen más szelek fújnak. Hogy egy kicsit ironikusan és egyszerre szentimentálisan fogalmazhassak, szükségessé vált, hogy a "fény katonái" újra kijöjjenek a fényre.
Józsi bácsi saját megfogalmazása szerint "többé már nem bújhat el a barlangjába", eljött a színre lépés ideje. Fogadjátok hát szeretettel, és adjatok magatoknak egy esélyt mondandójának, illetve az úgynevezett "tudatosság" abszolút gyakorlatias megközelítésének befogadására.

Mit is mondhatnék... az egyik legkomolyabb tudással rendelkező mesterem... saját tapasztalataim alapján "megéri"... vagy hogyan is szokás ezt "odakint" fogalmazni... 

Aki esetleg érzi a hívást és határozottabbak a szándékai, keressen engem bátran, szívesen állok rendelkezésre bárminemű információval.

 
 

Paczér József teljes Youtube csatornája ITT érhető el.

FRISSÍTÉS (16.01.11):
Paczér József hivatalos weboldala az alábbi linken érhető el.

ARiES