Útjára indul tehát az MFLP. Korábban már itt bemutattuk az ízelítőt, ismertettük az album elkészülésében résztvevőket és egy rövid kérdezz-felelek játékot is játszottunk az 5 előadóval, akik nevezetesen: Pit, José, FankaDeli, Dev és Justice. Továbbiakban az előrendelésről és a "sima" rendelésről adjuk közre az adatokat.Előrendeléssel és rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

Az előrendelésed / rendelésed az mflprendeles@gmail.com e-mail címre küldött elektronikus levélben adhatod le. Ami mindenképp szerepeljen az e-mailben: teljes neved; pontos cím, ahova a lemezt küldhetjük; hány db lemezt szeretnél illetve hogy a személyes átvételt vagy a postai kézbesítést választottad!

1 db lemez ára 2500 Ft.

Személyes átvételre csak Budapesten és Kecskeméten van lehetőség!

1., Postai kézbesítés esetén 2 lehetőséget tudunk kínálni

  • 1/A: Előreutalásos kézbesítés

A nekünk küldött e-mailben - a megadott adataid mellett - jelzed, hogy előreutalással szeretnéd rendelni az albumot, mi pedig válaszlevélben megküldjük az utaláshoz szükséges adatokat, információkat! A válaszlevélben megadott számlaszámra 3000 Ft-ot szükséges utalni. Ebben a 3000 forintban benne van a lemez ára illetve a postaköltség is, ami egyszerű matekkal kiszámolható, hogy 500 Ft ebben az esetben. Ahogy megérkezett a pénz, mi onnantól számítva néhány napon belül feladjuk a csomagot a megadott címre, te pedig átveszed a postástól és ennyi.

  • 1/B: Utánvételes kézbesítés

A nekünk küldött e-mailben - a megadott adataid mellett - jelzed, hogy utánvételes kézbesítéssel szeretnéd rendelni az albumot. Ezt mi egy válasz e-mailben jóváhagyjuk és feladjuk az albumot utánvéttel. Ebben az esetben a fizetés a csomag átvételekor történik. A fizetendő összeg az album ára (2500 Ft.) + az utánvételes kézbesítés árának (kb. 1800-2000 Ft.) összege lesz, az-az kb. 4300-4500 Ft.


Ha több albumot rendelsz egyszerre, azt mindkét esetben (előreutalás, utánvét) egy csomagban fogjuk feladni, így a postaköltséget csak egyszer fogod kifizetni!


2., Személyes átvétel

Mint már fentebb említettem, ezzel a lehetőséggel csak Budapesten és Kecskeméten lehet élni. A nekünk küldött e-mailben - a megadott adataid mellett - jelzed, hogy személyesen szeretnéd átvenni az albumot Budapesten avagy Kecskeméten. Ebben az esetben válaszlevélben fel fogjuk venni veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk egy időpontot, amikor át tudod venni az albumot tőlünk. A fizetés történhet átvételkor személyesen, vagy el is utalhatod előre az összeget hogy a megbeszélt időpontban csak át kelljen venned a lemezt.

Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! Ha valamiben nem vagy 100%-ig biztos a rendelésed illetően, akkor a megadott e-mail címen tudsz érdeklődni.

Felhívnám még továbbá a figyelmet arra is, hogy mindent mi magunk végzünk, a rendelések feldolgozásától a postázásig. Igyekszünk a lehető leghamarabb feldolgozni a beérkező leveleket, de mivel mindannyian benne vagyunk a mókuskeréknek nevezett őrületben, ezért néhány nap eltelhet, amíg válaszolunk a megkeresésedre!

Mindenkinek köszönjük, aki megtisztel minket a kézzelfogható album beszerzésével, különös tekintettel az előrendelőkre!W