Mostanra sikerült minden olyan információt összeszednünk, amelyek a 2016-os Erdélyi utunkkal kapcsolatosak. Olvassátok, kérdezzetek, döntsetek és jelentkezzetek! :)

Szóval  a fontosabb információk:


Fix időpont: Augusztus 22-29.

Szállás:


Egy helyszínen leszünk, az előző cikkben írt két helyszín közül a pisztrángost elvetettük.
Hét éjszakát fogunk Székelyszentléleken tölteni,innen indulunk útnak minden nap csillagtúra szerűen.
Több helyen fognak elszállásolni minket, mivel ebben az időszakban több nagy rendezvény is lesz.Az étkezések viszont közösen
zajlanak majd az Edit vendégházban.Gyakorlatilag csak aludni járunk majd szállásainkra és este beszélgethetünk kicsit a szállásadóinkkal.Nekem velük kapcsolatosak
a legnagyobb élményei tavalyról.
A szállás ára egyébként félpanzióval 4500ft, itt és a településen lévő kisboltban is fizethetünk a jó magyar forinttal.

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva bőséges reggelire és késői ebédre vagy vacsorára számíthattok (attól függően mikorra kérjük).
Kifogyhatatlan pálinkásüvegekkel az asztalon és 2-3, esetleg 4 fogásos ebédekkel.Van lehetőség vega étkezést is kérni.

 

Utazás:

Két gyülekezőpont lesz.Az egyik Budapesten, a másik Kecskeméten.Egy 20 férőhelyes kisbusszal megyünk és mivel egy sofőrünk lesz a pihenőidőt be kell tartani.
Emiatt az oda- és hazaúton nem lesz lehetőségünk nézelődni, programokat tervezni.
Helyben is a kisbusszal fogunk mozogni, 50-100 kilométeres körzetben.
A buszhoz lesz utánfutó is, így a csomagokkal is kényelmesen elférünk majd.
Ha tele lesz a busz, akkor én nagyjából 17-20E forint körül saccolom az utazás költségeit. (fejenként)


Egyéb kérdéseket itt tessenek feltennisupermen142@gmail.com 
 
Programok:

A programok összeállításában jó lenne ha tevékenyen részt vennétek és közösen állítanánk össze mit szeretnénk látni.
Oda már kész programlistával szeretnék érkezni, természetesen az időjárás befolyásolhatja a sorrendet, de ennyi embernél fontos, hogy előre megtervezzük a napjainkat.


-Egyenlőre egy Csíki sör manufaktúra látogatás van tervben, itt lesz egy két órás látogatás korlátlan sörfogyasztással és disznótoros ételekkel 55 ron.

-Basa fogadó:Székely hagyományőrző étterem, fergeteges ételekkel.

-Székelyszentlélek, Jézus szíve kilátó:Naplemente,Székely Himnusz éneklés

-Medve tó,fürdőzés

-Énlaka:egy tündéri kis zsákfalu, a helyi lelkész kalauzolásával betekintést nyerhetünk az életükbe.

-Kirándulós, túrázós nap.

Arra kérek mindenkit aki jelentkezett, hogy legyen kedves írni nekem a supermen142@gmail.com e-mail címre.Egy név és telefonszám mindenképp kellene, mivel sok az új útitárs.A jelentkezők közül sokan nem olvassák a fórumot, ezért az email lesz a legegyszerűbb módja a kommunikációnak.Ha van ötletetek mit szeretnétek látni/tapasztalni Erdélyben, akkor ide írhattok bátran.Meg persze a fórumba is.

Nagyon fontos, hogy ha valami közbejön és mégsem tudsz velünk tartani, akkor értesíts a lehető leghamarabb.Csak akkor jelentkezz, ha biztosan jössz.Nem szedünk előleget, csak annyi a dolgod, hogy beírod magad a cikkben szereplő táblázatba.Kérem kezeld felelősséggel a jelentkezést, a helyek korlátozottak és ha felelőtlenül ígérgetsz más elől veszed el a helyet!!!

A kisbuszban húsz hely van, most amikor e cikk íródik még két szabad helyünk maradt.
Ha ezt a két helyet is lefoglalják, még akkor is velünk tarthatsz két módon.Az egyik, ha valaki lemondja.Ezért a húsz fő megléte után is beírhatod magad a táblázatba és én azonnal szólok ha felszabadul egy hely.
A másik verzió, ha saját autóval jössz.A szálláson eléggé rugalmasak és nagy rá az esély, hogy ezt a részét meg tudjuk oldani, de az utazásról ekkor már neked kell gondoskodni.
Kérem a húsz fő után jelentkezők írják be a táblázatba, hogy busszal szeretnének jönni lemondás esetén, vagy autóval jönnek.

TÁBLÁZAT

A végére itt egy kis videó a tavalyi túráról.Szerintem ez sokat elárul a hangulatról és az élményeinkről.


Fergeteges lesz, megígérem!!!

 Kérdéseitekkel bátran forduljatok Kiss Petrához vagy Molnár Petihez az MF Erdélyi túra topicban.

KPetra


2016-07-21 08:28:22 - M.Peti
5 hozzászólás
<span>Megkérem Tóth Endrét (Kecskemét) az erdélyi túrával kapcsolatban, hogy sürgősen keressen az elérhetőségeimen ha jönni szeretne.Csak ennyit kértem a cikkben, szerintem nem volt nagy kérés.Ellenkező esetben az új jelentkezők át fogják venni a helyét. </span> <span>tel.:+36304237054 </span> <span>mail:</span>supermen142@gmail.com]supermen142@gmail.com[/url] A további jelentkezőket is kérem, hogy küldjenek elérhetőséget.
1