Kedves olvasó!

Távol áll tőlem az oknyomozás mint műfaj, de ma este valami olyan érdekes dolog törént, hogy úgy gondoltam egy fél órát szánnom kell mégis e "történetre", mert a felfoghatatlanság határait feszegette nálam.

Nagyon-nagyon rövidre próbálom fogni, így pontokban megyünk.

Mindenek előtt, meg kell jegyeznem, hogy Varga B. Tamással kapcsolatban az volt az utolsó csepp a pohárban (bár igazság szerint ő szakította meg velem a kapcsolatot előbb) nálam, mikor AK26 dalt osztott meg a közösségi oldalán, melyet mint ma azt megtudtam, tetézett még azóta ezzel... úgy gondolom erre nincsenek szavak, főleg egy olyan ember tekintetében, aki például Cseh Tamást elhozta oly sokunknak a tábortűz köré... nagyon szeretem Tamást mint embertársam... de valami nagyon fura dolog "lelte" őt, mert ilyet nem szabadna tenni... és mégis megtörtént. Aki számára ez ki és megmagyarázható az nagy tisztelettel kérem, tényleg ne keresse a társaságom, mert "ezt ne"... Ezzel ugyanis Szodomát legitimizáljuk. Annyi valódi érték van basszus... és ilyet "alkotunk"!?
(Még ha egy ilyet versel el, akkor azt mondom rendben... de erre bármilyen okot, indokot és érvet találtam... az mind nagyon sötét volt https://www.youtube.com/watch?v=JiVuDpN2DPU)

Ma tehát ez történt a facebookon:

Ezek után letiltott, és kérdéseimre magánlevélben sem felelt.

Nem emlékszem már hogyan lett Tamás az ismerősöm, de igaz ami igaz. Mindig kiváló dolgokat osztott meg, egyszer még valamiféle lelkitámaszt is próbáltam írni neki üzenetben mikor kiírta, hogy törli magát.

Ő az... zseniálisan szépen beszélő "komoly" vagyis tényleg komoly ember:A wikipedia szerint a Jobbik "alapítója" és alelnöke és a kuruc.info-n is írt cikkeket, bár ilyet éppenséggel rólam is hazudhatnának, de úgy tűnik a Jobbik alapítás mint olyan - az megáll a valóság talaján, amivel effektív megint "nincs baj", csak hát na. Nem semmi.Ezek után egy nagyon-nagyon ismert zenész kollégától próbáltam információt szerezni, aki rámírt közben, mert látta a csörtét élőben. Tőle megtudtam, hogy még beszél is egy videóban a dologról... 47:00-nál.Száz szónak is egy a vége drága barátaim!

Varga B. és Molnár Tamásostól meg úgy mindenestől! Mindent értek én! Vérséget, barátságot, meg mindent... nekem is dobhat az élet ilyen magas labdát még, hiszen két fiam van... de na... mifelénk ezt úgy mondják... ne csináljunk Krisztusból bohócot! Remélem érthető vagyok azok számára akik idejárnak. Ezt azért ne... Ez ne férjen már bele... És ezzel nem azt mondom, hogy bárki forduljon el a gyermekeitől... de azért ne csináljuk már, hogy az SZDSZ-nek nekimegyünk meg végigpolitizáljuk, filozofáljuk, kultúrmissziózzuk az életünket... utána a fiaink tolják a "megeszitek a gecimetes" szekeret... és azt meg így előadjuk, hogy szinte még én is meghatódom "mert Isten ott is mindig előjön". Ezt ne... Kérem ne!

Ahogy a fórumban utaltam rá - egy édesapának semmilyen szinten nem kell elfordulnia a fiaitól. De széles nyilvánosság előtt úgy tenni, ami a videóban látható, ráadásul mindezt a hazafiak jeles alakjai közt elfoglalt helyében... Szóval nehéz ügy ez nagyon. Nem szabad elfelejtenünk István és Koppány történetét. Elfordulni nem kell. Bántani végképp nem. De van, amikor az asztalra kell(ene) csapni. Mert a struccpolitika, csak egy helyre vezet... és az nem annyira jó hely.

Iszonyatosan pici dióhéjban, ennyi.

hill