Országunk közepén a lélekkovács ismét izzó kemencéjével várja azokat a kalandorokat, akik a darabokat össze akarják olvasztani.


Kőházy Ferenc, azaz FankaDeli ötletét a hétköznapokban kamatoztatva, spirituális-önismereti-kiscsoportos beszélgetéssorozat lesz Kecskeméten. Azért ez a megfogalmazás, mert talán mind a három szó kellően fontos az igazi kérdések megszüléséhez. Szeretettel vár mindenkit, aki úgy gondolja, hogy túl kevés lett a közös gondolkozás a világban mára.

Az ötlet a Magyar Földre Mozgalom nyári elvonulásán már többszörös sikert aratott, kiscsoportos beszélgetések mentén kerül most be a hétköznapokba.

 FankaDeli elmondja, hogyan bontakozott ki ez az egész:

"Néhányan tudják közületek, hogy már 8. éve, minden nyáron tartunk egy 5 napos elvonulást. Sok előadással, beszélgetéssel, játékkal, sírással és nevetéssel. Ezeken az elvonulásokon minden nap van egy úgynevezett kiscsoportos beszélgetésünk, ahol 20-an, legfeljebb 30-an nekifutunk az élet nagy dolgainak, egy kis plusz segítséggel, amit most nem részleteznék. Ezeket a kiscsoportos beszélgetéseket szeretném valamennyire sűrűbben, mondjuk úgy a hétköznapjainkba is elhozni, hogy ne csak évben egyszer legyen rá lehetőség."

 

 


Továbbá felhívja a figyelmet technikai információkra:

"Szeretném ha tudná minden érdeklődő, hogy ez a nyílt beszélgetés teljesen kiegyensúlyozott lesz a terveim szerint! Nem egy előadó vagyok, nem egy tanár és a szó klasszikus értelmében közel sem mester! Persze sok száz ilyen beszélgetést levezettem középiskolásoktól kezdve deresedő "felnőtteknek", amit sokan előadásnak hívnak, de én tudom, hogy ezek nem azok. Nem átadok valamit nektek, hanem a közösen feldobott labdát fogjuk közösen lecsapni! Aztán, hogy az mandiner vagy nets lesz, az számomra is pont ugyanúgy a láthatatlan jövő, mint bárki más számára! A lényeg, hogy a rokonainkon, munkatársainkon és szomszédainkon túl - kiket attól még kiváltképpen szeretünk vagy szerethetünk - tudjunk kicsit mélyebbre is ásni, vagy magasabbra ugrani! Legalább néhány hetente egy-két órára."

 Fúrunk és faragunk nagy kérdések közt

Festünk és lakkozunk apró holmikat
Mosunk és szárítunk fájdalmat
Lesünk és mesélünk örömöt
Csiszolunk, gyalulunk múltat
Ültetünk, s öntözünk jövőt

Helyszín: Bánk Bán utca 6.
Időpont: 2016 December 6. 18:00

Aki teheti legyen kedves odaérni időben, hogy a beszélgetést a legkevésbé zavarjuk. Köszönjük együttműködéseteket.

 

Az esemény adatlapját itt találjátok: https://www.facebook.com/events/695660700582693/

Érdemes felkeresnie minden érdeklődőnek, hiszen itt értesülhettek a részletekről, kereshettek fuvart a környéketekről, vagy tehetitek fel technikai jellegű kérdéseiteket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

boric