Kedves Barátaink!

A tavalyihoz hasonlóan idén is folytatódik az Elvonuláson meghonosodott Felajánlóasztal, "Karácsonyi Kiadásban"! Kérlek benneteket, gondoljátok át, mi az, ami porosodik, helyet foglal nálatok, és amennyiben nem nagy kérés, legyetek kedvesek gondolni egymásra, hátha másnak az egy nagy segítség!

Érdekes dolog ez, sokat elmélkedem magam is rajta, akár a mostani babázós élethelyzetünkben, akár az egész életet tekintve, hogy milyen pocséklást élünk meg a mindennapokban. Ami nekem érték, a másiknak szemét. De ezt szó szerint értsd, kedves barátom! A debreceni használtcikk piacon időnként rá lehet bukkanni századfordulós kiadású könyvekre, 100, azaz száz forintért! Pedig nagyobb érték(nem feltétlen pénzben), mint amikkel a garázsunk, vagy a padlásunk tele van! Tudnék én még erről oldalakat írni, de ne vigye el ezt a nemes megmozdulást az én keserű szájízem a negatív irányba, inkább tessék felkerekedni és kutakodni kicsit!

Az átadás már lehet nem történik meg Karácsonyig, de ez egy elviselhető kis apróság a dolog nemességéhez képest! 
Annyit kérünk csupán, hogy a felajánlók ne elsősorban időrendi sorrend alapján döntsenek, illetve valamilyen formában indokolják meg, miért arra a barátunkra esett a választása, illetve a másik oldalon is legyen annyira felnőtt mindenki, hogy nem sértődik meg a döntésen!

A  Felajánló topic "egész évben nyitva van", tehát ne várjatok Karácsonyig, ha akad valami, amit kidobnátok(...), illetve ha valaki úgy látja jónak, okozhat örömet annak, akinek szeretne anélkül is, hogy a nagy közönség tudna róla. A lényeg, hogy legyetek nagylelkűek! Mert visszakapjátok! Persze ne erre hajazzatok! Csak legyünk mások, és a korszellem jegyében ne az legyen az első kérdés, hogy "Minek adjak, én se kapok ingyen semmit!"

Szóval legyetek Jók, Drágáim!

83as