Rovat: Dalok - 0
A penge éle című dal nem pusztán emléket állít egy legendás Magyar egyéniségnek, de nagyon fontos üzenetet is magában hordoz. Itt egy csokorba szedve megtaláltok minden elhangzott információt az új dalról!


Borsody László életének emléket állító dal augusztus 20-án jelent meg a világhálón, melyről a közönség először Feri facebook borítóképéről (fent) értesülhetett. Aztán kaptunk pár pillanatképet a forgatásról, amelyben már megismerkedhettünk a dal néhány sorával is. 

A penge éle

Augusztus 20. ...!

Közzétette: FankaDeli – 2017. augusztus 10.


Ezek után lehetőségünk nyílt az ötletgazdáktól is meghallgatni, hogy hogyan is született a dal elképzelése. FankaDeli Máday Norberttel foglalta össze pár mondatban, hogy honnan is indult A penge éle.

Máday Norbert és Kőházy Ferenc

...az új dalról...

Közzétette: FankaDeli – 2017. augusztus 10.


Persze a protekciósok már eleget hallhatták a dalt, hiszen Zente ekkora már a refrént is megtanulta...

"A penge éle, még mindig éles!"

...mi így várjuk az új klipet...

Közzétette: FankaDeli – 2017. augusztus 13.


A dal apropóján Feri ellátogatott az Echo TV-be egy interjú erejéig, ahol megosztott pár gondolatot a klip kapcsán.A megjelenés közeledtével ismét kaptunk egy fotót arról, hogy mit is várhattunk a kliptől.


Augusztus 20-án végül megjelent A penge éle című dal videoklipje, mely nem csak méltó emléket hivatott állítani egy korszakos zseninek, de minden néző figyelmét szeretné felhívni arra, hogy honnan is származunk valójában és melyek azok a Magyar nemzeti értékek, amit Őseink képviselni tudtak.A klip megjelenése után Máday Norbert és FankaDeli a Kecskeméti TV-ben közös interjút adtak, melyben nem pusztán a dalról esik szó, hanem Borsody Lászlóról is, illetve a múltunkról és a jelenünkről.

Máday Norbert és FankaDeli a Kecskeméti TV-ben.

Közzétette: Magyar Szablyavívó Iskola – 2017. augusztus 25.


Annak pedig, aki eddig még nem hallotta Borsody László nevét, örömmel jelzem, hogy készült az életéről egy dokumentumfilm, melyet alább van lehetőség megtekinteni. 

boric