Rovat: Elvonulás - 0
Kedves Barátaink!

2018-ban II. alkalommal kerül megrendezésre a téli elvonulásunk.


Az elvonulás időpontja 2018.02.02-04. között lesz. Jelentkezni csak e-mailben lehet, az mftabor [kukac] gmail [pont] com címen. A jelentkezés után minden információról tájékoztatást fogtok kapni (helyszín, ár, stb.), de kérdésekkel is lehet bombázni.

Jelentkezéskor az alábbi adatokat adjátok meg légyszíves:
  • Jelentkező(k) neve(i)
  • Telefonszám
  • Vegetáriánus menü: igen, vagy nem

A téli elvonulás fő programja a testedzés, de emellett nem feledkezünk meg a lélek felvértezéséről sem.

 
És hogy milyen is volt a 2017-es téli elvonulás, itt van néhány élménybeszámoló:


"Tavaly nyáron volt az első elvonulásom. Akkor valami egészen feldolgozhatatlan lelki erővel hagytam el a tábort.

Ez a téli most más volt. Mérhetetlen fizikai és lelki változáson estem át.
A testem és lelkem olyan területein vélek felfedezni életet, amelyekről eddig tudomásom sem volt."

"Nagyon tetszik, hogy a beszélgetések során tisztelettel meghallgatjuk egymást, és a legtöbb esetben saját tapasztalatok alapján építhetjük egymást, van őszinte érdeklődés, és biztos vagyok benne, hogy a hallottak nem csak hallottak maradnak, hanem tettek is követik majd, így mindenki hozzátehet az életéhez!
Nagyon örülök, hogy 40 éves fejjel nagyon jó kapcsolat alakult ki a fiatalokkal is, hogy vannak kérdéseik, nyitottak…, ez így van jól…
Van még miben fejlődnöm…, tudom, hogy kicsit rideg vagyok kifelé, de a közösségben rejlő energia (meg persze más is) folyamatosan feloldja ezen gátakat..! Úgy megöleltem volna mindenkit, együtt!"

"Úgy érzem, hogy amiért mentem egy darabjára rá találtam. És minden ilyen alkalomnál kapok egy darabot, úgy érzem. Őszintén mikor a vonaton ültem Pest felé tartva, nem volt túl sok hangulatom. De mikor oda értünk az elvonulásra és ott voltatok mindannyian körülöttem, azt éreztem egy picit, hogy haza értem. Utána nem sokkal mondtam Dávidnak, hogy én ide érve mint új tagja a közösségnek azt látom, hogy ez egy nagy család. És én nagyon szépen köszönöm ennek a nagy családnak, hogy befogadott engem. Nagyon sok erőt és motivációt adtak a programok és az edzés, rengeteget. Nagyon kellemes és jó volt ez a pár nap. És a hely. Maga a paradicsom. A társaság, vagy is pontosabban a család. Hát isteniek vagytok! Nagyon szépen köszönöm!"

És hogy milyen volt a 2017-es téli elvonulás képekben? Ilyen:


Feri az alábbi videót készítette az első téli elvonulás alkalmára:

Mindenkit sok szeretettel várunk! :)

Dongi