Rovat: Hírek - 0

Hála Istennek (persze kérdés, hogy melyiknek...) viszonylag későn jutott el hozzám Kent Hovind hihetetlenül hosszú és mindent alulmúló előadása. Jó ébresztő kapszula.

Na persze azok számára akik valamennyire átlátnak a szitán. Csak saját felelősségre tessék fogyasztani. A látottak és hallottak elképesztőek. A legtréfásabb a dologban az, hogy ez a fickó most éppen a hűvösön csücsül, egészen 2015-ig, és egyesek ezzel próbálják azt bizonygatni, hogy a hatalom el akarja őt takarítani, mert annyira tud valamit.


Mivel nincs köztünk reményem szerint olyan olvasó, aki egy ilyen elmeháborodott üzletemberen ne látna át, nem kell taglalnom, hogy akit a hatalom el akar söpörni, az véletlenül halálos autóbalesetet szokott szenvedni, nem dutyiba rakják néhány évre. Ahogy Budaházynak sem történik "igazából" fizikai bántódása, hiszen személye egyelőre "őket" szolgálja (nem amit mond, hanem amit faragnak a média által a személyéből), és ezért vagyok én is sértetlen, hiszen egyelőre még jobban szolgálom őket, mint azt ami velük szemben áll. Ez egyszerű statisztikai játék közgazdaságtan faktról. Csak itt az emberiséggel játszanak. Na szóval ez a Kent aszongya, hogy az Ószövetség bosszúálló Istene létezik, és valóban ő az Isten, és valóban csupán pár ezer éves a föld, és a többi és a többi... Na igen. Az evolúció valószínűleg marhaság, én sem gondolnám a híres Fatboy Slim klipben látott képsorokat "igaznak", és ahogy szokták emlegetni, az evolúció bizonyítékai elférnek egy asztalon, amivel nem is lenne baj, csak, hogy köztük nincs semmiféle kapcsolat. Szóval fogott ez a Kent egy marhaságot (mármint az evolúciót) és egy másik eszeveszett marhaságot állított vele szembe. Mégpedig azt, hogy az Ószövetséget az Isten tollba mondta valami "papnak"... Igen. Ő diktálta személyesen, az öreg kaporszakállú, aki dühbe gurul olykor és néhány millió embert elpusztít és a többi és a többi... Aki olvasta az Ószövetség címen futó horrorpornót az tudja miről írok. Száz szónak is egy a vége, kötelező jelleggel kell megnézni ezt a csókát, mert szavakat nem lehet rá találni. Ahogy mondani szoktam, ehhez képest még a hitgyüli is építő jellegű, pedig az is a bányák szintjén leledzik.

Itt tudsz hüledezni a látottakon: www.teremtes.com

hill

hill