Rovat: Hírek - 0

Az a bizonyos változás, amiről olyan sokat szoktam beszélni, mindig megérkezik. Aztán az ember eldöntheti, hogy szeretne e széllel szemben pisilni, vagy sem.

Van amikor be kell látni, hogy nem működik valami. Én bíztam benne, hogy legalább "az a néhány ember" meg fogja érteni, hogy a mai világban képtelenség bármit is építeni anyagi háttér nélkül. Sajnos az elmúlt néhány hónapban összesen 10 SMS érkezett a regisztráltak közül, tehát a regisztrálók néhány százaléka aktiválta csupán magát.


Ez ugye 170 regisztráltnál annyit tesz, hogy még néhány ezer forint is alig jött össze. Ebből a Magyarföldre TV egyetlen forgatását sem tudjuk fedezni, nemhogy folyamatában az egészet, szóval új utakat kell keresnünk. Természetesen volna az a lehetőség, hogy elvetjük a Magyarföldre.hu weboldalt és nem csináljuk, de én úgy gondolom, hogy mindennek a "gyászos" helyzetnek az ellenére, még 1001. alkalommal is felületet próbálok biztosítani az emberi szónak. Vagyis annak, amit én annak tartok, ez nyilván szubjektív. Így hát arra jutottam, hogy akkor legyen aminek lennie kell, próbáljuk meg mégegyszer azzal a bűvös szóval, hogy "ingyenes" a regisztráció, de mégis tartalmat csempészni mögé. Persze kicsit mindig csalódok, de valószínűleg csak azért, mert vannak elvárásaim. Azok pedig mindig csalódáshoz vezetnek. Ez persze nem változtat azon a tényen, hogy látom mennyire nem értik a legtöbben, hogy miért tart ott ez a nép ahol tart. Pont ezért, hiszen az ami itt történik egy-egy weboldalon, az a társadalom kicsi makettje. De ezt akkor is el kell fogadnom. Így hát hagyom a dolgokat a maguk medrében, aztán ha bírjuk csinálni, akkor bírjuk, ha pedig nem bírjuk, akkor nem bírjuk. Ezennel bejelentem, hogy jövő héttől nem kell aktiválni magatokat, hanem a szokott módon "ingyen és bérmentve" lehet regisztrálni és nézni a Magyarföldre TV-ét valamint írni a fórumba, letölteni és a többi...

hill

hill