Rovat: Hírek - 0

A szándék, hatalmas erő. Szándékomban áll változtatni és átadni azt, amit igazából hallani szeretnél. Ezzel teremtem meg saját utamat és most itt a magyarfoldre.hu-n nyilvánul meg.

Nem hiszek a véletlenben, biztos vagyok benne, hogy azért érhetett itt össze sokunk útja, mert egy hatékony pont lehet ez kérdés és válasz és újabb kérdés születésének. Tisztában vagyok azzal, hogy egy erő vezet és egy irányba minket.


Ezért lehetséges, hogy létrejön, egy ilyen hely ahol felületet kaphatok szavaimnak, hogy te olvashasd, mert te is megkapod a lehetőséget, hogy az információ eljusson hozzád. Ez egy nagydolog, mégis, úgy látom, nem értik sokan miről van szó. Veszélyes vizeken evezünk, mondhatnám, mert álmokat kergetünk, múló dolgokért adjuk életünket és a felismerés elmarad. Bízom benne, hogy ez a felület, egy olyan csillaga sötét életünk fellegén, mely egyre fényesebben világít, hogy aki ébredezik, annak szemét erre csalja, és aki még alszik, annak is szűrődjön a redőny túloldalára némi fény.

Csodálkozni nem tudok azon, ami történik, mert a megértés csodája rendkívüli dolog. Bizony nem értjük, mi is az a magyar és még azok is, akik szívükön viselik, ezt a nevet még köztük is kevesen vannak, akik igazán értik miről van szó. Nem értjük, mert hisszük, hogy nyerhetünk, de ez nem igaz. Nem nyerhetünk, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincs, mit megnyerjünk. Ahogy nincs ellenfél, sem akit le kéne győznünk. Egy dolog van, vagy megtartjuk a világot, vagy elvesztjük. A föld minden népének odaadjuk a fényt, vagy mind elveszünk és ez a lehetőség elszelel kezünkből. Nem emberekkel kell küzdenünk, hanem az elmével, az egóval. A magyar a szív, mely feltétel nélkül szeret, erre példa van rengeteg. Ahogy arra is, hogy többi testvérünket, az elme tartja rabságba és ez veszélyes. Láthatjuk, mit tesz az elme uralma, kegyetlen és számító, de a szeretettel szemben tehetetlen. Aki felszabadul az elme rabságából, az olyan erővel bír, mely még nagyobb katalizátora annak, amit a magyar képvisel. A mi igaz létünk színtiszta és mindenható. Csupán leláncolt oroszlánok vagyunk most. Ezért fontos, hogy segítve egymást, segítve saját magunkat megértsük ennek a fórumnak is a lényegét. Annyira jól játsszák egyesek ezt a materiális monopolit, hogy bizony már mindent ingyen szeretnénk. Még ha tudjuk is, mi mennyivel jár. Útravalóként mondom neked kedves olvasó, hogy a szándék hatalma óriási. Megteremtettétek, hogy az oldal regisztrációja mentes legyen a tagdíjtól. Sokan fognak csalódni, mert amit itt kaphat az nem fog neki tetszeni és sokan lesznek, kik olyan útjelzőket kapnak, melyek megtartják útirányát.

A néző pont. Ezt a címet választottam és szeretném ez alatt a cím alatt egy cikksorozatban írni pár illúzióról, pár olyan gondolatot, mely szaggatja a fátylakat, melyet szemünk elé raknak és melybe bele kondicionálnak. Úgy vélem, a néző, a pont. Egy nézőpont létezik, csupán csak mi csalunk a képpel, mert fájdalmas mikor a tükör olyat mutat, ami nincs ínyünkre. Ne érezd, hogy van valaki, aki intelligensebb nálad és ne engem vagy más szavát kövesd, kövesd szíved, még ha elméd tiltakozik is. Ezeket a sorokat te írod magadnak, hogy ébrezgesd szendergő illetve alvó tudatodat. Ezért lehetnek fájdalmasak, de mélységesen szívedből szólók a sorok, mert mind egyből ered és oda is fut vissza. Legyen az irány előre és felfelé.

Kesneme

hill