Rovat: Hírek - 0

Van egy zenekar ma, Magyarországon, akiket sajnos még mindig nem ismernek elegen.

Nem azért, mert egy hatodrangú formáció, hanem egyszerűen az emberek a mai napig nem merik befogadni ezt a szellemiséget. Ahogyan Feri zenéit sem azért nem hallgatják elegen, mert nem értik, csak nem merik megérteni.


Mivel itt a nagyközönség elsősorban a hip-hop zene szerelmese (jelenleg), ezért valószínű nem kapjátok fel a fejeteket, ha azt mondom, Ismerős Arcok Zenekar. Ennek ellenére szeretnélek benneteket megkérni, hogy vetkőzzétek most le ezt a szokást, és merüljetek el egy kis időre a dalaikban! Azt gondolom, nem lesz „nehéz”! Engedjétek meg, hogy pár sorral jellemezzem őket, az én szemszögemből, hiszen csak a saját érzéseimről beszélhetek, másét nem írhatom le.

Ha zenében lehet „igazit” keresni, akkor én megtaláltam bennük. Nincs párjuk számomra kerek e világon. Árad belőlük valami olyan melegség és tiszta érzelmiség, egy csendes és magával ragadó szeretet, amivel elvarázsolnak. Van itt egy kis blues, egy kis rock, egy kis népzene, olykor-olykor megfűszerezve egy kis latin hangulattal. Számomra zseniálisan komponált dalokat éneklő elképesztően jó zenészek, költők, mindamellett férjek és édesapák. Hogy miben különböznek a „többiektől”? Egyszerűen teszik a dolgukat, és csak azt csinálják, amihez értenek.

Ezen a héten, azaz 2010.október 23-án a Deák téren délután lehetőségetek lesz ezt személyesen is megtapasztalni.

Egyébiránt a  www.ismerosarcok.hu weboldalon rendszeresen megtaláljátok a koncert információkat, a firkafal rovaton keresztül pedig kérdezhettek a zenekar tagjaitól.
Külön felhívnám a figyelmeteket a 2010. november 05-én Petőfi Csarnokban tartandó koncertjükre, amelyen a Zenekar összes eddig megjelent CD-jéről hallhatunk dalokat, valamint táncosok közreműködése és látványelemek sokasága fogja emelni az előadás színvonalát.

Az alábbiakban olvasható Szervezés által kiadott információ hivatalos honlapján olvasható:
Kedves Barátaink, Tisztelt érdeklődők!
Lassan célegyenesbe érkezünk a november 5-i budapesti PECSA koncertünk kapcsán. A hátralévő időben szeretnénk hasznos információkkal segíteni mindenkit aki koncertre érkezik.
Figyelembe véve az eddig szerzett tapasztalatainkat a továbbiakban is javasoljuk, hogy a nagy érdeklődés valamint a helyszínen kialakuló torlódás és sorban állás elkerülése érdekében a belépőjegyeket lehetőség szerint elővételben váltsátok meg.
A Mind-Zene zeneáruház ( VIII. ker Krúdy Gy. u. 9. ) a város szívében továbbiakban is szeretettel várja az érdeklődőket, online rendeléseket pedig folyamatosan küldhettek a jegyrendeles@ismerosarcok.hu email címre.
A Pecsa jegypénztára is hétfőtől-péntekig 14-19 óra között, szombaton 10-13óráig tart nyitva.
A Ticket Expressz jegyirodák címjegyzékét a www.tex.hu oldal legalján a Jegyirodáink fülre kattintva lehet elérni.
A visszaérkezett információk szerint az Ibusz, a Questor az OTP Travel, a Tourinform és a Média Markt nem számol fel a jegynyomtatásnál kényelmi díjat viszont a bevásárlóközpontokban található jegyirodák - a hosszabb és a hétvégi nyitvatartás miatt - viszont igen.”
A koncertet a következő előadók gazdagítják előadásaikkal: Tátrai Tibor, Weszely Ernő, Mező Misi, Tóth Lilla

83as

hill