Rovat: Hírek - 0

A Viva TV, a Hír TV, a kereskedelmi rádiók után a Kuruc.info is beállt a sorba: indexre tették FankaDeli-t!

Miután szókimondó ember lévén időnként bizony kritikákat is megfogalmazott Feri a nemzeti oldal markáns képviselőiről (pártpolitikusoktól Kuruc.info-n át a Magyarok Szövetségéig), ez mára egy valódi cenzúrában csúcsosodott ki, mégpedig az egyik legőszintébbnek vélt nemzeti portálon. Itt eddig még senki nem tudott cenzúrát "kiérdemelni", de FankaDeli most ezt a falat is áttörte!


A kuruc.info sem hibátlan, és építő jelleggel a "közös ügyünk" érdekében bizony őket érintő kritikák is elhangoztak a reppertől szűkebb, belső körökben. Ezt a "kurucok" úgy látszik nem tudják megemészteni és így fizetnek.

A cikk alatti kommentek alapján jól érzékelhető, hogy saját olvasóik is értetlenül állnak a dolog előtt. Fanka Hungarica zenekarral és a Székely Vérrel közös koncertjéről szóló cikkükben a szerkesztők látványosan kifelejtették a reppert a koncert "közepéről":

"Kapunyitás 18.30-kor. A koncertre érkezőket 19 órai kezdéssel a budapesti SZÉKELYVÉR melegíti be. 21.30-kor pedig a HUNGARICA ad koncertet.
A koncertekre 14 év alatti gyermekeknek és fogyatékos honfitársainknak a belépés díjtalan.
"

Időközben változás történt, a kuruc.info szerkesztői letiltották a cikk alatti kommentelési lehetőséget. A szólásszabadság jegyében.

Cs187

2012. 02. 05.

csabi187