Rovat: Hírek - 0

A "Milla" elnevezésű neoliberális szerveződés által rendezett versengésben így lett ő a köztársasági elnökjelölt.

Miután a jelöltként megszólaló Pikó Andrástól - a Klubrádió főszerkestő-helyettesétől - megtudjuk, mennyire szánja-bánja, hogy az elmúlt húsz évben egyoldalúan tájékoztattak, elhallgattak igazságokat illetve tabusítottak, Pityinger úr felvilágosít arról, hogy a magyarok indulatból cselekednek. Persze, nem az ő nagyszüleit is megkínzó cigányokról gondolja ezt, és ráadásul még csak véletlenül sem általánosít ugyebár, hisz' ők pont az általánosítások ellen küzdenek! Illetve ezek szerint mégis lehet általánosítani kedves Dopeman, de csak ha a magyarokról van szó?!

Nos, mindezek után következett Bartos Cs. István, aki nagy szívességet téve az eseményről beszámolni szándékozó magunkfajta személyeknek egy rövid mondatban összefoglalta önmaga és a rendezvény vélhető Ars Poeticaját:

"Picsába a szabályokkal!"


Szabályok nélkül nincs rendszer, rendszer nélkül nincs társadalom. Ne felejtsük el, hogy a természet is szabályok szerint működik, csak ott úgy hívjuk: törvény - a természet törvényei.

A "Millához" hasonló belvárosi köröknek mindig is a szabályellenesség volt a zászlójára tűzve, ezzel a fals jelszóval tudott tömegeket megvezetni már Marx és Engels óta...

 

Cs187

2012. 03. 10.

csabi187