Rovat: Hírek - 0

Kedves olvasók! Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mennyire sokat példálózom a Csillagok háborúja című filmmel.

Amit a film elmesél úgy gondolom, hogy a mi hétköznapi valóságunkban is úgy van. Persze jön a kérdés, hogy akkor miért nem tudunk tárgyakat mozgatni tudatunkkal, vagy elmetrükköt végrehajtani a gyenge akaratúakon!? Valójában tudunk! De ez olyan mint egy paradicsom a mai bolt polcán. Egy 100 évvel ezelőtti paradicsomhoz képest 10% a tápértéke, de lehet, hogy még attól is kevesebb. Egy 100 évvel ezelőtti paradicsom egyszerűen kifordulna a szádból mert olyan ízbombát kapnál, hogy képtelen lennél lenyelni.


Ahogy egy 100 évvel ezelőtti ember hirtelen Budapest, vagy éppen New York utcáira kerülve néhány percen belül sokkos köhögőrohamot kapna a levegő minőségétől. Hogy jön ez az "erőhöz"!? Atlantis történetét sok módon mesélik és írják le, a lényeg azonban egy! Akár Atlantisról, akár a Shambalai királyságról ejtünk szót, azt "kell" értenünk, hogy létezett valaha egy sokkal fejlettebb világ a földön, mint ami a mostani, de valamiért - vélhetően az egó okán - elkezdtünk magunk ellen dolgozni és most ott tartunk ahol.

Ugyanarról a témakörről ajánlok a figyelmedbe két cikket, és figyeld magad, hogy mit súg a szíved! Melyik bűzlik az egótól!? Rá fogsz jönni és ismét meg fogod látni, hogy semmi sem az aminek látszik! Ne hagyd magad befolyásolni neurotikus őrültek által!

Csillagok háborúja így - IDE kattintva

Csillagok háborúja úgy - IDE kattintva

Kőházy FankaDeli Ferenc

hill