Rovat: Hírek - 0

A való pontosan, tudja, minek kell történnie. Annyira ellentmondásos, s annyira gyönyörű az egész, amit igazából játéknak a legkifejezőbb mondani, mert az is.

Csodálatos és összetett játék ez, egy tánc. Ez az írás is egy újabb játékszer, neked, nem veled. Magam részéről úgy érzem, hasztalan, a simogatás már. aki arra vágyik, a nincs itt, vagy, lemorzsolódik, de vele nincs is dolgunk még.


Amiről, most szólni szeretnék, az kérem szépen az, hogy miként kábítanak és miként, adnak mindenki számára nyugi tablettát, úgy hogy nyugton maradjon mindenki. Ahogy az oldal is, nevében is viseli "Magyar Földre Mozgalom", már önmagában nyugtató hatású lehet. Magyar emberként, arról beszélhetek, amit látok, érzek, élek. Szóval, adott a hányattatott sorsú magyar nép. Aki igazán, birka jelenünkben, herélt, néma birka. Nagyon egyszerű ennek az okozata.

Először is, ott kezdjük, hogy megszületik, az egyén, tiszta, üres. Már a kisbabát elkezdik megrontani, ami el is tart 25 évig, még kiképzik, és a kornak megfelelő elmét, beléd táplálják. Vallást kap, ahogy ambíciókat is. Ki-ki mit, az a játékban, csak annyit tesz, mint a piros és kék csapat.

Röviden, tehát, az oktatásnak hívott elmeprogramozás után, az egyén, tökéletes része a társadalomnak, elfogadja az, beáll a sorba. Elégedetlenségre is sor kerül, de sebaj, mára ezt prímán megoldották azzal, hogy annyi féle csapatot hoznak életre, amennyire szükség van, az egyének, belső lángjának elnyomására. A hazafi "csapat" is ilyen. Ahogy a sok, különfélébb, mégsem egyező csoportok. Ezekre azért van, szükség, mert a tömeg kezelhető, az egyén nem. A tömegben, te nem létezel, ott nincs egyén, hanem a kollektíva van, az eszme. A tömeget, táplálni kell, mert nekik nincs saját elméjük, hanem a kölcsönzött és beléjük nevelt elméjük van.

Ezért, miden tábor, ahova beállhatsz, beteg, hiszen, a legjobb indulatú kezdeményezésben is olyan emberek vannak, akik függenek, nem önálló tapasztalatokkal, tudatossággal rendelkeznek. Így ugyan mit adhatnak másnak? Olyan megható, hogy a szívükön, viselik az ország sorsát, hogy néha úgy érzem, még egy könnycseppet is elmorzsolok, a szemembe, mégis az egész csak színház. Mi lenne azokkal, akik jelenleg, a magyar vezetésért "harcol", vagy a nemzeti érdekekért "harcol"? Ha megoldódnának a dolgok, miért "harcolnának" tovább? Függővé voltunk, saját vágyainktól és olyan gondolatokat követ a legtöbb ember, amihez köze sincsen.

Tudatlanul, bármit tehetsz, egyre megy, becsapod magad. Jórészt, mert ami ellen, vagy amiért "harcolsz" annak a függőjévé váltál, és ha fordulna a dolog, keresnél, megint, ami ellen "lázadhatnál". Te a lázadás látszatát kelted, mégis, temeted, a lényed.

Találtál, egy olyan elmét, egy olyan eszmét, ami mögé beállhatsz, ahol, nem önmagad, vagy, hanem egy katona, aki "teszi, amit tennie kell". Valójában, ezzel senkinek nem segítesz, mivel, a káoszt generálod, tovább és tovább. A magyarság, mindennel együtt ünneplésre való, nem ahhoz, amivel ti megtöltitek. A legtöbb hazafi, magyarhoz nem méltón viseltet. Pontosan azért, mert csak jelmeze van, hozz, nem szíve. Ahogy a politikában is, az egész egy nagy játék, egy színház.

Mindenki tudja jól, hogy semmirekellők gyülekezete, mégis én ebben a bőrben 25 éve élek, mégis, csak a panaszokat hallottam, magam körül, egyet, sem aki valóban, tenni is akart volna valamit. Tudják, hogy bűz van, de kitakarítani, senki nem akar. Nem is akarhat, mert az elme ilyen, kell neki az-az oldal is amit szidhat, hisz abban is társra talál. A társadalom, nem tolerálja, ha neked van saját elméd, saját felismeréseid, meglehet mégis, az olyanok adták, a legtöbbet a világnak, akik mertek, elválni a társadalomtól, meghaladni azt.

- Bár időm végtelen, mégsem vagyok kíváncsi mások válaszaira, majd magamnak megtalálom, a válaszokat. Nekem nem kellenek, azok, kik szájam akarnak, lenni, ahogy azok, sem akik a szemeim és végkép nem kellenek, kik a füleim vágynak lenni. Szám ízét sem mások határozzák meg, majd én megízlelem az életet, meglátom a saját pontomból, meghallom, a saját közepemből. Vagyunk, páran, akik ezt élik, és egyre közelednek efelé. Vagyunk páran, akik már magunkkal hoztuk ennek előszelét korábbról, mert már ráéreztünk és ez így van. 

Hazai fronton, egyre hallani az "ébredés" szót. Ennek jelentéséről is lehetne, írni, de most nem ez a lényeg, hanem, hogy ennek, milyen tévútjait járják az emberek. Magam értelmezésében, az ébredésnek, olyan minősége van, amit érzem, hogy nem sokan birtokolnak, tapasztalatok útján, mégis hirdetik, hogy felébredtek. Ami csodálatos lenne, de kérem szépen, ti drága felébredettek, hát mért nem cselekedtek?!

Mért fontosabb a csekk, a szerződés, a kényelem?! Ha felébredtél, cselekedjél, máskülönben, tévelyegsz. Ne tévesszen meg a látszat, azért, mert elolvasol egy leleplező cikket a kuruc.infón, vagy, mert megnézel, egy zeitgeist, vagy a titkot láttad, nem ébredsz, föl, csak megkaptad, a tablettát, hogy nyugodj, és birkamód folytasd tovább. Igaz, most már jól informált, de birka vagy továbbra is.

Érted mit mondok érted? Ne feledd, játszunk, most a szavakkal, itt és most nem veled, hanem érted. Bármit is gondolj, az hasztalan itt és most. Bármilyen érzelem uralkodik el rajtad, itt és most, csak becsaphat.

A magyar ember nem forrófejű, nagyon is hidegfejű, figyelmes éppen ezért bepillantást nyerhet, oda is, ahová a figyelmetlen szem nem. Szeretet, megértés, együttérzés, három, elengedhetetlen kelléke a magyarnak.

Figyelemmel, belsőd irányában, felfedezheted, hogy most is tömegek élnek benned, családod, isimerőseid, tanáraid, munkatársaid, főnököd, a politikusok, a vallási vezetők, mind-mind ott van benned, hangosabban, mint a saját hangod, elnyomnak, elnyomnak mindaddig, még, el nem engeded őket és amíg, nem mersz magad lenni. Nem megfelelni másoknak, hanem lenni, aki vagy. Nem az ideáját kergeti egy víziónak, amit beléd neveltek, hanem felismerni, hogy már az vagy aki lenni szerettél volna.

Az ambíciók megölnek, lehet, élsz 70-90 évet, de közben mások vágyait élted és nézted, te meg vegetáltál és nem révedtél fel sem. Egy másolat lettél, felhasználó, fogyasztó, nem pedig egyéni és eredeti. Kezd ott ahol vagy és kezd most, és itt. Abból, amid már most is, van. Ne menj máshoz, a megoldásért, az már most is benned, van, csak mert megnézni.

Oroszlán, vagy, nem birka, oroszlán vagy, sokan majd lebeszélnének, róla, és elég jó érvekkel lesznek, a birka lét mellett, rajtad múlik, merre lépsz, senkinek csakis magadnak felelsz. Most a társadalomban élsz, ami remek, itt az idő tovább lépni, már nincs rá szükség, ez jól látható jelenünkben. Ideje tovább lépni. 
 

Legyen az irány, előre és felfelé!

Kesneme

törölt felhasználó