– Háromféle ember van ebben az országban – szólalt meg egy idő múlva újra
a sebesült, mély undorral a hangjában – háromféle magyar. Mind a három egyezik
abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán
ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak.
Ebben mind egyformák..

 

"Mára a nyírfacukor jelző lényegében nem több, mint egy romantikus hangulatú reklámkifejezés." - Felesleges a kristálycukornál jóval drágább nádcukrot megvenni, mert ugyanaz az anyag. A szintén méregdrága nyírfacukornak kevés köze van a nyírfához, sokkal inkább a kukoricához áll közel, a barnacukor pedig csak szín..

 

Cliven Bundy, az amerikai Nevada állambeli farmer földjeit az amerikai kormány 2014 április elején megpróbálta elvenni – de nem is akárhogy, több száz katona kirendelésével. Az elkobzási művelet viszont így is kudarcba fulladt – és az sem akárhogy. Az ügy az ENSZ "szabadságcsökkentő" projektjének nyílt, erőszakos megmutatkozása, és az amerikai szabadságharcosok erőszakmentesen megnyert ütközete.

 

"Az elmúlt időszakban sokan kérdezték, hogy kire fogok szavazni ezért úgy döntöttem, közzé teszem választásom." Géczy Gábor tollából.

 

Hamvas Béla úgy fogalmazott: "mindenhol tengely van." - Egy rövidebb összefoglalás a vallásokról.. egy nézőpontból. Címszavakban: Kelet és Nyugat, misztikusok, bud(dh)ák, Jézus, spiritualitás, belső út, a duális világ, elmeprogramozás, jelen, múlt, jövő, végül de nem utolsó sorban a tudomány.

 

Az anti-cionista rabbik egy nem túl ismert nézőpontot hoznak fel: a judaizmus szerint nemhogy állama, földje sem lehetne a zsidóknak. Izraelt és a cionizmust tartják felelősnek a zsidógyűlölet kialakulásáért.

 

Kedves jelen-lévők!
Hamarosan esedékes egy találkozó Budapesten, ezért kérem aki érintett szavazzon az alábbi linken, hogy melyik időpont megfelelő számára!

 

Megjelent Kreck új videoklipje, ami véleményünk szerint páratlan lett!
A dal az új lemezen lesz megtalálható, ami idén fog megjelenni.
Órákon belül elindul az új kreck.hu weboldal is, ahol Kreck számos újdonsággal várja a látogatókat.

 

Wisconsini, spanyol és francia kutatók tanulmányai arról számolnak be, hogy megtalálták az intenzív éber tudatosság meditációt követő időszakban, szervezetünkben zajló specifikus molekuláris változások első bizonyítékát.

 

Kedves jelen-lévők! Görbe Roland barátom már nagyban szervezi a tavaszi FankaDeli turné ügyes-bajos dolgait, de plakátunk még nincsen! Szóval szeretném ha photoshoppot ragadnátok!

 

Ahogy már említettem mostanában egy párszor a fórumban, lesz nekünk egy gyalogtúránk sátrazással egybekötve.

Az úticél Bakonybél, az időpont pedig: 2014.01.25.

 

Kedves barátaim!
Én magam sajnos kimaradtam a néptáncból mint olyan. Persze azt mondják sosincs késő, és valóban próbálok néha pótolni. Nem véletlenül van táncház a Magyar Földre Táborban is. 

 

Kiszivárogtatott dokumentumok azt mutatják amit mindig is sejtettünk: az NSA (National Security Agency, az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) tudomásunk nélkül bekapcsolhatja iPhone-jaink mikrofonját és kameráját.

 

Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát. Vlagyimir Putyin a közelmúltban fejtette ki nézeteit arról az euro-atlanti hatásról, amely a keresztény európai gyökerek határát próbálja ezoterikus megközelítéssel kelet felé tolni.

 

Kedves olvasó!

A legtöbb város főterén láthattuk anno Pajor Tamást az akkor úgynevezett Ámen zenekar énekeseként. Olvasóink legtöbbje valószínűleg nem is tudja kiről van szó, pedig ő egy fontos lenyomatát képezi társadalmunknak.

 

Kedves barátaim! Elkészült hát a sokat emlegetett Álmodtam című dal klipje, a ti szereplésetekkel, a ti szervezésetekben.

 

Nem titok, hogy "mozgalmunk" egyik fő fókuszpontja a zene. Magában "zenéről" beszélni üres frázis, mivel már annyi és olyan ellentétes dolgot értenek e szó alatt, hogy az ember menekülne.

 

Hatodszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. Hat a hatás, a hatalom száma, de ki érdemli meg a hatalmat egy szétesett, mindenre méltatlan világban?

 

Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt. Manapság már ez is fura számunkra. De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük. Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az ellenfelét, és valósággal megerőszakolja.

 

Kedves jelen-lévők!
Megpróbálom összefoglalni, hogy mik azok a dolgok melyek a faállítás környékén várnak ránk, illetve a közelmúltban történtek, de talán még nem jutottak el mindenhova.

 

A "polgári engedetlenség" hallatán a legtöbbünkben egy negatív érzelmi kapcsoló old ki. De mégis, mondd meg, mit árul el rólunk az engedelmességünk? Matt Damon idéz Howard Zinntől.