Kedves jelen-lévők!
Elérkezett a pillanat, hogy közre adjuk az őszi fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait! Immáron élőzenekar nélkül indulunk útnak. 

 

Kedves jelen-lévők! Sajnos az utolsó pillanatban néhányan a Magyarok Országos Gyűlésének szervezői közül idén is próbálják megfúrni a FankaDeli koncert körülményeit.

 

A francia Luke Shepard Nightvision címmel készített éjszakai time-lapse (rövid időközönként készített képekből összeállított gyorsított) videót, melyen a legszebb európai épületek között a magyar parlament is látható.

 

Nem gyanútlanság, hanem rosszhiszeműség lenne, ha valaki a Tabula Smaragdinát a XX. század közepén oly értelemben kísérelné meg magyarázni, ahogy azt bizonytalan néhány ezer évvel ezelőtt szerzője értette és leírta.

 

Csodagyár napló - 1. rész
A kérdés komikusan hangozhat, de az egyik legfontosabb, amit így az elején tisztázni kell.

 

Kedves barátaim! Két, a táplálkozásunkkal kapcsolatos cikket szeretnék ajánlani nektek, amely legtöbbünk hétköznapjainak legalapvetőbb és legártatlanabbnak tűnő alapelemeit érinti! Jó étvágyat!

 

Az nemrég megjelent első Válogatással útjára indult valami, amiben a mozgalom és környezete egy új reményt csillantott meg a hazai "underground" (overground?) zenében. Ezt szeretnénk onnan folytatni, ahol abbahagytuk!

 

Erősen ajánlott meghallgatni a kitoloncolt ujgur vezető történetét, hogy egyre tisztábban láthassuk mennyire félnek a függöny mögötti hatalmak valami ősi szövetség újraéledésétől.

 

Drágáim! Sólák Kristóf barátunk jóvoltából a hétvégén (08.10-08.11) leszabadulunk a Pilisbe, mégpedig egy igen különleges helyre.

 

Kedves barátaim!
Nagyon kérem, hogy csak akkor kattintsatok a mellékelt linkre, ha nem vagytok már pejhes kamaszok, mert kemény lesz ami látható!

 

Kedves jelen-lévők!
Kesneme barátunk valóságsóján keresztül egy kis betekintést nyerhettek az Álmodtam utolsó snittjeinek felvételeibe, valamint egy másik FankaDeli videó forgatásába. 

 

Pár hónapja jelent meg a Sirius című feltáró dokumentumfilm, ami többek között Steven Greer és a Sirius Feltáró Projekt munkásságát öleli fel a földönkívüliek jelenlétét és technológiáit illetően (a premier napján erről írtunk itt).

 

Tegnap délelőtt egyszer csak csörög a telefon... egy rég nem látott barátom üdvözölt és nem sokkal a köszönés után lerohant felszólításával, melyet kérdésnek álcázott.

 

Egyik unokatesómmal elkezdtünk csinálni egy, az elképzeléseink szerint, hetente frissülő képregény sorozatot. Más és más, éppen aktuális témákra reflektálunk a híráradatból merítve...

 

Kedves jelen-lévők! A szokott módon néhány pontban szeretném összefoglalni azokat a dolgokat, melyek mostanában történnek, hogy az amúgy sokszor döcögős információáramlást megpróbáljuk olajozottabbá tenni.

 

E videó képsorait nézve felmerül a kérdés, hogy a szentimentálisnak gondolható klasszikus gyermekkor mint olyan - vajon időpocsékolás-e vagy valóban szükséges az emberré váláshoz!?

 

A Letöltések menüpontból tagjaink már beszerezhetik Zs'odds debütáló munkáját!

 

Kerékpárosok figyelem! 
Hagyományteremtő jelleggel megrendezzük első biciklis túránkat július 26-28 között.

 

A sárgabarack gyümölcsének legnagyobb része víz, mintegy 85%, szénhidrát-tartalma 8,5 % körüli, kevés 1%-nyi fehérje, nagyjából ugyanennyi rosttartalma van, zsírtartalma elenyésző.

 

Ajánlom mindenkinek ezt a filmet!
Hétköznapi dolgok, hétköznapi formában, hétköznapi emberekről, nem hétköznapi mélységeket érintve.

 

Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy kis királyság 6000 méter magasan a Himalája legeldugottabb zegzugaiban, ahol az embereknek a nyugati társadalmak értékrendje szerint semmijük sem volt és a pénz helyett, a boldogság volt a legfontosabb.